Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бон Джоуви -14.05.2013г. - ТАМ СМЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.youtube.com/watch?v=chXJFjrl-Q4
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Сега чух по радиото, че деца до 10 години влизат без билет, но с придружител. Чудя се дали да не вземем лапето, но малко ме притеснява, че е на 4 години?Някой с повече инфо по темата.

Коментар

Колега, на така зададеният ти въпрос просто няма как по друг начин да ти се отговори, освен с други въпроси:А колко ти е голямо детето?Къде са ви местата?Беше ли на последният голям концерт на стадиона - на Ей Си Ди Си за да имаш впечатления?И други..
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
          Колега, на така зададеният ти въпрос просто няма как по друг начин да ти се отговори, освен с други въпроси:А колко ти е голямо детето?Къде са ви местата?Беше ли на последният голям концерт на стадиона - на Ей Си Ди Си за да имаш впечатления?И други..
          Местата са стоящи - сектор А. Детето е на 4,и не съм бил на последния на AC/DC

Коментар

Колега todorakiggg, съвета ми е по-скоро НЕ. Ще разбереш сам защо. Има време. А и те пак ще дойдат. Вярвай ми.Та ние сме на вход 7, сектора е Б, блок 22, ред 8 места 6,7.ТАМ СМЕ! :D

Коментар

И аз съм за НЕ. Много е малък още. Да беше поне на 7-8... Искрено се надявам да дойдат пак, за да се класирам и аз, ама май само така си говоря.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka написа:
                И аз съм за НЕ. Много е малък още. Да беше поне на 7-8... Искрено се надявам да дойдат пак, за да се класирам и аз, ама май само така си говоря.
                Ех, ама мислех, че вие ще ме подкрепите Очевидно ще го оставим за следващия път.п.с. Местата били седящи, ама вече се разубедих...

Коментар

Ами...ако има кой да го гледа - баби нещо, а-у, по-добре го остави.Ще се измори, ще се изнерви, ще почне да мрънка, хленчи и да вика:"Тате, айде да си ходим" и кво прайм тогава?Наслади се пълноценно на концерта. :D
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Колеги, я кажете от колко часа е концерта? На билета нищо не пише, а не ми се рови.В колко отварят стадиона? Кой подгрява? В колко се очаква да излезе Джон и т.н.?

Коментар

Абе няма ли да удължат работата на метрото поне с 1 час заради концерта!?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Приятелю, ние задаваме въпроси, ма никой не ни брига.Да вземем да се поровим малко сами.Между другото, ти ще се прибираш ли веднага? Да взема да те извозя. Аз ще гледам да спра близо до стадиона, щото се очертава да съм с колата. Преди това съм на зъбар.

Коментар

Ние сме трима души и обмеслям варианта от К-н по Люлин и да спра на метростанция Сливница, оттам с метрото до Васил Левски и после обратно. Другия вариант е да мина през централна гара за да оставя един човек и да спра около стадиона ама.... не ми се прави особено...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами Сливница, Сливница. Аз вече предложих помощ. Така че, все едно. Аз ще съм със съпругата на зъболекар до към 7,00, 7,30, 8,00 и директно мисля от Плиска да слезем и да спра около Докторската градина. Зад Нац. Библиотека. От там пеша. Едва ли по-близо ще да мога да спра. Та, ще те метна, където кажеш. Само кажи.

Коментар

Първо заобикаляш София, после минаваш през цялата София и обратно... Не виждам логиката От 20ч почва, D2 ще подгряват, което лично мен ме зарадва

Коментар

Супер, човече, приятелю, колега vital. Зарадва НИ с това съобщение.Ами... понякога няма логика. Може би ми се ще да се запозная с човек, владееш силата!Като си спомня на Ас Дс какво беше. Беше пак май но 2011 - от тогава не съм ходил на голям концерт. Нямаше смисъл. Звук. Звук. Шоу. Тълпа. Уао... тръпка.Загряваме.

Коментар

Working...
                                X