GTipo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка... миниванче!
Collapse
X
-
Лелеее... като теглих чертата се оказа, че първоначалното обслужване ми е над 1000лв... Ремъци, ролки - 250лвМасло, филтри, антифриз - 120лвПред.ляв кормилен накрайник - 32лвПредни дискове с накладки - 208лвЗадни дискове с накладки - 150лвТампон пр.дес.амортисьор - 22лвГуми - 120лвСтенд и смяна на гуми - 50лвРешетка тонколонка - 7лвМоторче задна чистачка - 50лвТруд - 170лвТотала е близо 1200 камъка... Сърцето ми са къса...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Съвсем нормално. На почти всяка нова-стара кола, която е за продан, й трябват грубо 1500 лв., за да я вкараш в пътя: обслужване, належащи ремонти, смяна на консумативи (накладки, акумулатор, гуми), регистрация, ГО, евентуално каско, винетка, аларма... И това, ако имаш късмет да не се наложи някой тежък ремонт, като смяна на съединител. Пък ако гумите са 16-ки или по-големи, само 4 нови гуми са ти 1000+ лв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
msotiroff написа:Лелеее... като теглих чертата се оказа, че първоначалното обслужване ми е над 1000лв... Ремъци, ролки - 250лвМасло, филтри, антифриз - 120лвПред.ляв кормилен накрайник - 32лвПредни дискове с накладки - 208лвЗадни дискове с накладки - 150лвТампон пр.дес.амортисьор - 22лвГуми - 120лвСтенд и смяна на гуми - 50лвРешетка тонколонка - 7лвМоторче задна чистачка - 50лвТруд - 170лвТотала е близо 1200 камъка... Сърцето ми са къса...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Къде е това обслужване?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
dikanio написа:Всички цени ми се виждат нормални, само какво е това моторче за задната чистачка за 50лв!? Да не пише Rolls Royce на него :DM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
Амиии... По отделно всичко изглежда нормално - това са неща, за които е трябвало да бъдеш подготвен психически Дисковете толкоз ли бяха зле, че си ги сменял?Това бих си го спестил ако е само заради идеята, че с накладките е добре да се сменят и дисковете Също и труда за подмяната им.Това би намалило общата съм с около 400лв но нещата пак клонят към 1000 Хайде - от тук нататък - само газI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар