Това ми е 6-тия личен автомобил и смея да твърдя, че на първи впечатления е най - доброто, което съм имал до момента... Естествено като изключим 124-ката, тя не беше просто кола, а нещо велико, нещо съвършено... :D: .....нооо нуждата от нещо по - голямо и за повече хора ме отведе при ето това:Вече е регистриран, но не съм го снимал, защото е в бокса за първоначално обслужване... Това са снимките от обявата. Има елементарни екстри: Клинатик, ел.стъкла, разни подгряваници и фабрична дизелова печка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка... миниванче!
Collapse
X
-
ЧЕСТИТО МИШО !!! Със здраве да си я карате и много да ви вози и слуша :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
Голям шлеп!!! Супер е! Колко багаж може да поеме не е истина А печката е голям гъдел! Много безаварийни ти желая!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Знам че е рано, но когато имаш първи впечатления от разхода, моля те сподели ги. Градския и извън. В тази тема. Ще я следя"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Благодаря Ви, колеги!ls1 написа:Същото и като цвят ми е мечта, само да е 4х4 варианта. Честито!snake написа:Честито и много безаварийни, Мишо! А какво стана с мерцедеса, да не го продаде и него?tyson написа:Знам че е рано, но когато имаш първи впечатления от разхода, моля те сподели ги. Градския и извън. В тази тема. Ще я следяM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар