Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка... миниванче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата ми придобивка... миниванче!

Това ми е 6-тия личен автомобил и смея да твърдя, че на първи впечатления е най - доброто, което съм имал до момента... Естествено като изключим 124-ката, тя не беше просто кола, а нещо велико, нещо съвършено... :D: .....нооо нуждата от нещо по - голямо и за повече хора ме отведе при ето това:Вече е регистриран, но не съм го снимал, защото е в бокса за първоначално обслужване... Това са снимките от обявата. Има елементарни екстри: Клинатик, ел.стъкла, разни подгряваници и фабрична дизелова печка.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

ЧЕСТИТО МИШО !!! Със здраве да си я карате и много да ви вози и слуша :D
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Същото и като цвят ми е мечта, само да е 4х4 варианта. Честито!

Коментар

Браво !!! Това е избора при голям обем. Как е като управление и обзор? Двигателя 90к.с. или 110кс.с.? Малко е рано за разход, но все пак на първо четене? Още веднъж ЧЕСТИТО !!!

Коментар

Имал съм удоволствието да карам и да се возя в такава колица и останах с мн добри впечатления! Много широко, много удобно и много маневрено! Една от най лесно каращите се каруци по мое мнение!
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Честито !
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Голям шлеп!!! Супер е! Колко багаж може да поеме не е истина А печката е голям гъдел! Много безаварийни ти желая!
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито Мише!И печката не е от елементарните екстри, а си е баш голем кеф
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

...И бирата сбира Честито!

Коментар

Знам че е рано, но когато имаш първи впечатления от разхода, моля те сподели ги. Градския и извън. В тази тема. Ще я следя
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито и много безаварийни, Мишо! А какво стана с мерцедеса, да не го продаде и него?
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честита придобивка!На това като му махнеш седалките и ще сбереш цял палет бира.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря Ви, колеги!
                          ls1 написа:
                          Същото и като цвят ми е мечта, само да е 4х4 варианта. Честито!
                          И на мен ми се искаше да е 4х4, но цените са с 3-4 хилки нагоре. 4х4 на дизелов мотор има само при ФВ Шаран,при Форд 4х4 се монтира при 2,8 бензин, което не ме устройва като разходи за гориво...
                          snake написа:
                          Честито и много безаварийни, Мишо! А какво стана с мерцедеса, да не го продаде и него?
                          Венко, Мерца го продадох на едни молдовчета... Пуснах обявата и след два дни дойдоха и броиха парите... определено този модел на МБ се продава мн лесно...
                          tyson написа:
                          Знам че е рано, но когато имаш първи впечатления от разхода, моля те сподели ги. Градския и извън. В тази тема. Ще я следя
                          По отзиви на мой съсед, който кара ФВ Шаран със същия мотор казва, че разхода не е по - голям отколкото на лека кола, но да видим... Утре като я взема от сервиза ще напълня до капачката и като покарам 300-400км ще засека и ще споделя.
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp
                          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Доколкото знам е 6.5 междуградско и 8.5 градско, но да видим какво ще каже засичането.

Коментар

Честито!Сега да не отвориш фабриката за деца, да я напълниш?
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X