Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FM трансмитер с RDS

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    FM трансмитер с RDS

    Някои да има отзиви http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...&scenario=Че имам в едната кола радио което е паснало перфектно /по цвят / и не ми се слага сиво ЦД с което разполагам а ново ЦД=120лв.И не знам как собственици на Bravo/Brava/Marea/Punto могат на махнат оригиналното и да заврат нещо си с рамка без да търсят по-добро и по-силно озвучаване.

    #2
    Аз имам такова в Бравото.Перфектно е. Но е въпрос на късмет. Мой приятел си взе същото и много му шуми и му изгори вече две флашки. Моето няма никакъв шум, кристално чист звук и не съм имал проблем.На дисплея на радиото се изписва текущата песен.Проблем му е, че няма как лесно да си сменяш директориите - необходима е комбинация от последователни натискания на бутони на дистанционното и бутони на самото устройство, което в движение е невъзможно.

    Коментар


      #3
      От който и да е магазин да го вземеш ,ги накарай да го пробват... Защото наистина е въпрос на късмет...И запомни ,че в Технополис имат 6 месеца гаранция ,с касовата бележка и опаковката...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

      Коментар


        #4
        2 години. Това е закон.

        Коментар


          #5
          ogi28b написа:
          2 години. Това е закон.
          Къде го прочете?

          Коментар


            #6
            u_bo написа:
            ogi28b написа:
            2 години. Това е закон.
            Къде го прочете?
            http://www.electron.bg/download/zakon_zzp.pdfЧл.115, ал.1
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

            Коментар


              #7
              Колегата Immortal почти ме разотказа. Сложих CD-то, но освен външния цвят и в осветлението не е в тон с колата. Трансмитери от 7 лева най-евтините и шумящи съм вземал за служебни коли поне 5 работят безотказно и без проява на дефекти.Утре вземам http://handybg.com/Diva-FM-%D1%82%D1...DS-id2868.html и ще споделя що за стока еТова са техническите му характеристики /Копи/Пейст/
              Radio Data System (RDS) RDS - Това е система, чрез която може да виждате името на песента която слушате в момента директно на дисплея на вашето радио.Възпроизвежда и прехвърля аудио файлове към вашето радио в колата.Поддръжка MP3 формат директно от вашата SD карта(максимум 4GB - не е включена в комплекта) или USB външна памет (максимум 4GB - не е включена в комплекта)206 FM радио станции в диапазон 87.5 MHz - 108 MHz.LCD дисплей показващ честота, номер и име на песента.Захранване чрез 12V DC от запалката в колата.Удобен за работаДистанционно управление.
              Ако шуми, не чете флашки под 8 гб /нямам по-малка/ или не дай си убие флашката си отива

              Коментар


                #8
                Моето чете 16 ГБ

                Коментар

                Working...
                X