Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доволни ли сте от застрахователното дружество Армеец

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    matev18 написа:
    rebel написа:
    Това не зависи от годините, ами от стойноста и застрахователната оценка на автомобила! Ако ти е застрахована на 3000лв колко искате да ви платят?
    колега застрахована е за 3500 дори искаха за 4000 да я.. ам аз не искаш. исках поне 300 лева да ми дадът за 3-те детайла..Днес пуснах жалба и ще пиша по натам какво е развитието :P
    Ами точно това ти е грешката.Моя брокер си ме знае. Аз казвам - искам доверен сервиз, за да не се занимавам именно с такива глупости. Казват ми - за да може да ползваш доверен сервиз, застраховаш там за премия от ХХХ лева. Аз виждам, че премията ще ми е по-скъпа с около 50 до 100лв на годишна база, ама като ми одраскат колата, описвам, вкарвам в сервиза и не ме интересува колко ми струва ремонта.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар


      #32
      Esper написа:
      Що ми се струва, че застрахователната оценка е в пряка зависимост от годината на производството също така?
      И какво излиза? На това http://lancemannion.typepad.com/phot...tang_65_02.jpg застрахователната оценка ще е по ниска от фиат мареа от 2000г. ли?
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

      Коментар


        #33
        Еми нормално е всичко. На нова кола ще дадеш 1500 лв. за каско, на стара 300 лева. Естествено, че при одраскан калник в двата случая, изплатеното обезщетение ще е различно. На колегата бих му казал, че даже са му платили добре. Нека не забравя, че освен тази случка може да му се случат и други неприятни неща по време на периода на застраховката. Не е коректно да сравнява премията с изплатеното по тази щета. Ако няма щета цяла година ще искат да му върнат премията ли накрая? Че застрахователите не са стока е вярно, но в случая мисля, че всичко е в рамките на нормалното. Между другото и аз съм в Армеец, дано не се налага да ги ползвам
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

        Коментар

        Working...
        X