колеги не е така ... защото като отидеш при майстора той не те пита на колко години ти е колата а ти казва 100 лева на детайл с боята ..сега като съм си направил авто каско се надявах поне да платят както трябва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доволни ли сте от застрахователното дружество Армеец
Collapse
X
-
matev18 написа:колеги не е така ... защото като отидеш при майстора той не те пита на колко години ти е колата а ти казва 100 лева на детайл с боята ..сега като съм си направил авто каско се надявах поне да платят както трябваI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз съм доволен, зимата един галфон изшиба Типото дето съм го дал на бабата.Армеец платиха съвсем реално по ГО за такава кола.С оценителя си говорехме съвсем честно - вика: това ново, това втора ще си го вземеш, толкова взимат за труд и така.С една стотинка не свали цени някъде. Дори след възстановяването ми останаха 30 кинта. Напълних бутилката с газ и пей сърце. Вие какво очаквате - да Ви ожулят калника и да Ви дадат пари за новото Браво? Айде малко приземяване...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
snake написа:Каското не е панацея. Все още има хора, които мислят, че задължение на застрахователя е да им покрива дори следите от стареене по боята на автомобила. За коли с пазарна цена около и под 4000 лв. не си струва да се прави каско. Вярно е, за повечето хора и 4000 лв. не са никак малко пари, но това е положението. Просто някаква измамна сигурност, това е каското в повечето случаи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
При тотална щета е ок но какъв процент от застрахованите ползват тази клауза?В настоящият случай колегата не е доволен от това как са му оценили щети, които са ежедневие.Именно за такива дреболии каското не е начина да си поддържаш един стар автомобил.То не, че това е и идеята на каскотоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
BO написа:snake написа:Каското не е панацея. Все още има хора, които мислят, че задължение на застрахователя е да им покрива дори следите от стареене по боята на автомобила. За коли с пазарна цена около и под 4000 лв. не си струва да се прави каско. Вярно е, за повечето хора и 4000 лв. не са никак малко пари, но това е положението. Просто някаква измамна сигурност, това е каското в повечето случаи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:BO написа:snake написа:Каското не е панацея. Все още има хора, които мислят, че задължение на застрахователя е да им покрива дори следите от стареене по боята на автомобила. За коли с пазарна цена около и под 4000 лв. не си струва да се прави каско. Вярно е, за повечето хора и 4000 лв. не са никак малко пари, но това е положението. Просто някаква измамна сигурност, това е каското в повечето случаи.
Коментар
-
Esper написа:Застраховането не съществува за да задоволява клиента а го има поради факта, че ощетява клиента.Дори не е необходимо да си финансов експерт за да го осъзнаеш.Esper написа:Застраховането не съществува за да задоволява клиента а го има поради факта, че ощетява клиента.Дори не е необходимо да си финансов експерт за да го осъзнаеш.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
sok1 написа:ФЕРАРИСТ написа:Каско????Какво е това "каско"?????Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
rebel написа:Това не зависи от годините, ами от стойноста и застрахователната оценка на автомобила! Ако ти е застрахована на 3000лв колко искате да ви платят?Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
Аз съм изключително доволен, но за нови или 3-4годишни коли. За по-стари коли приятели не са особено доволни от възможностите за избор на сервиз или пък от описването. Но аз от няколко нови коли нямам никакви забележки, изобщо не е имало никакви проблеми нито с многобройни паркинг щети, дори такива които си личи че не са такива.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар