Тука има доста хора които обичат разходките из природата ,та искам да питам ,дали има път до 7-те рилски езера ? За джип Паджеро ,ама пътя да не е някъв екстремен ако го има ,защото после няма оправяне тая джипка . Обещал съм на една приятелка да и хвана рибка от езерцето и колко са глобите за ловене на риба там ,да не ми излезе златна Много благодаря ,предварително . Ще съм доволен и на друг маршрут с МИНИМУМ ходене !p.s.нещо прекъсва нета ,пуснах темата на грешно място и аз не знам как стана !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане на РИЛА!
Collapse
X
-
Логан
Влез в глава "Автотуризъм"...погледни моят пост за Рила....има дори и снимки на пътя до хижата....а за риболов забрави...
-
Логан написа:Влез в глава "Автотуризъм"...погледни моят пост за Рила....има дори и снимки на пътя до хижата....а за риболов забрави...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Логан
не...до хижа Пионерска стигам с колата, а от там до Рилски езера се качих с джипа......мисля че ти ще успееш също, но имай впредвид че е възможно да скапеш джипа.......а и атракцията си е невероятна......
Коментар
-
Логан
От новата хижа до старата, където всъщност е езерото, посмъртно не можеш да отидеш с джип....прехода е много лек....час и половина детско ходене с моткането за снимки.......
Коментар
-
Логан написа:От новата хижа до старата, където всъщност е езерото, посмъртно не можеш да отидеш с джип....прехода е много лек....час и половина детско ходене с моткането за снимки.......фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар