Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане на РИЛА!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане на РИЛА!

Тука има доста хора които обичат разходките из природата ,та искам да питам ,дали има път до 7-те рилски езера ? За джип Паджеро ,ама пътя да не е някъв екстремен ако го има ,защото после няма оправяне тая джипка . Обещал съм на една приятелка да и хвана рибка от езерцето и колко са глобите за ловене на риба там ,да не ми излезе златна Много благодаря ,предварително . Ще съм доволен и на друг маршрут с МИНИМУМ ходене !p.s.нещо прекъсва нета ,пуснах темата на грешно място и аз не знам как стана !
    фиатче Браво 2.0

Влез в глава "Автотуризъм"...погледни моят пост за Рила....има дори и снимки на пътя до хижата....а за риболов забрави...

Коментар

Логан написа:
      Влез в глава "Автотуризъм"...погледни моят пост за Рила....има дори и снимки на пътя до хижата....а за риболов забрави...
      до хижа Рилските езера ли е маршрута ?? до там дали може с джипа да стигна ?? риба ще ловя много ясно ,ако ще 100 лева килото да е не съм ходил от малък да му се невиди !сега видях темата ти за Рила ,наистина страхотно ,тия УАЗКИ са ми спасението значи те само до хижата ли карат ??Още веднъж поздравления за хубавата ,тема и снимките !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

не...до хижа Пионерска стигам с колата, а от там до Рилски езера се качих с джипа......мисля че ти ще успееш също, но имай впредвид че е възможно да скапеш джипа.......а и атракцията си е невероятна......

Коментар

От новата хижа до старата, където всъщност е езерото, посмъртно не можеш да отидеш с джип....прехода е много лек....час и половина детско ходене с моткането за снимки.......

Коментар

Логан написа:
            От новата хижа до старата, където всъщност е езерото, посмъртно не можеш да отидеш с джип....прехода е много лек....час и половина детско ходене с моткането за снимки.......
            Благодаря много ,при положение ,че там има хора ,които предлагат транспорт и са на ти с пътя и местността няма смисъл да троша колата излишно !!! еми после ако нямаш нищо против ще дозапълня темата ти с още снимки
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
            X