Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Утре е 15.09

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре е 15.09

Колеги нека запалим светлините и да бъдем по - бдителни в утрешния ден. Нека предпазим учениците, често в еуфорията и играта си те дори не забелязват къде и как се движат! Осигурете предимство и спазвайте правилника за движение в близост до училищата.

Към това се призовава в началото на всяка учебна година, но като погледнеш кои си палят фаровете, тези които са така или иначе внимателни на пътя.... Останалите като се почудят малко тия за кво са ги запалили тия фарове па току им светне и вземат, че и те ги запалят
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Mitko написа:
      Хубава идея е зимните месеци постоянно да се кара на фарове.
      Ако не си слушал направиха задължително карането на фарове от ноември до март
      FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
      ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Re: Утре е 15.09

blondy_driver написа:
        Колеги нека запалим светлините и да бъдем по - бдителни в утрешния ден. Нека предпазим учениците, често в еуфорията и играта си те дори не забелязват къде и как се движат! Осигурете предимство и спазвайте правилника за движение в близост до училищата.
        Аз винаги карам на фарове
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз тоже :D
          Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

и аз ще пална ксенона утре :D
            Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Когато съм с детето винаги паля фаровета лошото е че с тях и без тях все тая малко офф ама вчера след срещата на феновете попаднах в драг на камиони караха като луди поне с 90-100 км иначе пожелавам на всички родители с ученици първо много здраве и да ви радват с добри оценки
              HONDA I-VTEC

Коментар

Re: Утре е 15.09

...........

Коментар

Не пестете крушките и най-добре винаги на къси

Коментар

Днес се поразходих по улиците и забелязах, че не повече от 30% от автомобилите са с пуснати фарове. Колко тъжно, не уважаваме живота на децата си, та камо ли собствения си... Май наистина няма смисъл от раздел от рода на "Хроника на смъртта". Явно т. нар. преход ни е превърнал в ужасни бездушни чудовища, щом дори този дребен жест към младия и невинен живот не можем да направим. Да не споменавам, че точно пред 33-то в Люлин някакъв идиот пробваше, дали издуханото БМВ, тройка, от най старите ще сурне задницата на ръчна... (за това нямам коментар).Отново, колко, колко жалко...
                    Shit happens, sometimes...
                    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Е може ли. Двора на училището пълно с ученички и той да не се направи на гъзар
                      Ей за това не се сетих, наистина, но все пак, няма извинение за такива идиоти.
                      Shit happens, sometimes...
                      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

имаме следната ситуация. Правиш ляв завой и се озоваваш на път с 4 ленти - по 2 във всяка посока. Застанал си в лявата. В дясната няма коли, но е разбита и не ти се кара там и затова си в лявата лента. В насрещното 2-те ленти са пълни със спрели коли, много дълга опашка (някво задръстване има). Пред тебе чист път. Газ. След малко виждаш срещу тебе в твойта лента да се приближава кола, която изпреварва всички коли от нейното платно. Ти си в момента да речеме с 40 км/ч, тамън почваш да ускоряваш. Тук-таме колите от задръстването са с пуснати фарове, има хора които си карат на пуснати фарове. Часът е около 14. Този срещу тебе и той е такъв с пуснати фарове. Значи този пич не може да се прибере в неговото платно, защото там е пълно със спрели коли, няма как. Дясната ти лента става за каране, ама знаеш че е в плачевно състояние и го гледаш този срещу тебе приближава. Какво си мислиш за него, за цялата ситуация и какво ще направиш?Питам ви защото това ми се случи онзи ден и ми е интересно вашето мнение. След ден-два ще ви кажа аз какво си мислех за него, за ситуацията, какво направих и какво стана
                        Audi 1.8S златен талон

Коментар

Както казах ,аз съм на пуснати фарове днес и още доста хора също.Явно ние проявяваме по-голяма загриженост към учениците отколкото те самите към себе си Казвам го защото днеска цял ден съм в офиса,а точно до него има градинка.Още в 10.00 се напълни с ученици и досега не са спрели да пият :D Даже като излязох да обядвам леко подпиинали 15-16 годишни ученички започнаха да ме налазват :D Да се смееш ли, да плачеш ли, да налазваш ли-Незнам :D
                          Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                          X