Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отровата Maggi ни убива бавно с глутамат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отровата Maggi ни убива бавно с глутамат?

Maggi съдържа доказано отровния глутамат, който действа на рецепторите ни като наркотик и ни ,,внушава
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

"Доказано" От кого и как не се споменава, ... и сложи едни кавички на заглавието.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

разкрития.ком..... това не е за раздел новини!
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат )))))
        Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
        Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
        Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
        Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
        ............

Коментар

idrltd написа:
          не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат )))))
          ами то си е да умреш от смях - като се почне от това, че се споменава само маги а въпросното вещество се ползва поголовно и се стигне до въпроса зададен от колегата по-горе кой е доказал, че глутамата е вреден....да чета ли, ти ли да четеш, да се пробваш да помислиш аналитично ли.....
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

charlie написа:
            А за къде е според вас колега?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              charlie написа:
              строго секретно, световната конспирация... знам ли... просто в раздел новини си мисля некви по-сериозни работи да се публикуват!

Коментар

charlie написа:
                Tornado написа:
                charlie написа:
                строго секретно, световната конспирация... знам ли... просто в раздел новини си мисля некви по-сериозни работи да се публикуват!
                добре колега ти си хапвай maggi а ние ще пропуснем, а после ще сравним здравословното ни състояние. а вие се смейте, хапвайте си фастфууд боклуци, и други шитни и се чудете що се ви боли кога глава-дупе и други части. но най-лесно е да се подиграем на някои които иска да сподели нещо важно за нашето здраве, аз примерно съм наясно но повечето хора не са, просто нямат култура на хранене и не се интересуват, тя темата е много обширна. Да глутамат има не само в маги ами и в много други храни.....моето мнение е че темата на колегата Торнадо е полезна новина за всички които се интересуват за своето здраве и здравето на хората около себе си 10х от мне
                Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                ............

Коментар

idrltd написа:
                  .....
                  писателю - направили си труда да прочетеш и осмислиш това което съм написал, или тренираш машинопис във форума?в заглавието има твърдение, което е откровена лъжа, след това още няколко такива недоказани "факти", малко стъкмистика, гарнирани с линк към някакъв жълт сайт и айде сензация! От тука на там няма какво да добавя - ти ако искаш яж люцерна, ако искаш прочети какво е глутамата, къде се съдържа, има ли го в някои храни, без да е добавян и т.нт.м/у другото в някакъв център по диетология са открили, че водата която пием била 100% диводороден оксид - така че умната с консумацията й

Коментар

Ето да прочетете -> Мононатриев глутаматСпоред мен, не по вредно от солта
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

еее, колега, що развали седенката

Коментар

много правилна тема браво на Торнадо това е истината тровят ни с тези боклуци

Коментар

ядене

Аз като видя жената че купува подобни неща не и давам и се караме за тях Има много хубави подправки който може да се използват вместо от тези/ МАГИ/
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Че то в кое няма глутамат?
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                            X