Maggi съдържа доказано отровния глутамат, който действа на рецепторите ни като наркотик и ни ,,внушава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отровата Maggi ни убива бавно с глутамат?
Collapse
X
-
не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат )))))Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
idrltd написа:не се смейте на Торнадо ами вземете прочетете малко, после се почват тъпите въпроси "що съм болен" ми щот хапваш боклуци бе тарикат )))))"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Tornado написа:charlie написа:разкрития.ком..... това не е за раздел новини!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
charlie написа:Tornado написа:charlie написа:разкрития.ком..... това не е за раздел новини!Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
idrltd написа:....."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар