Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Луд умора няма или да реставрираш стари коли
Collapse
X
-
Стоиле,коя година е това Типо та е толкова изгнило,моето го продадох преди 1.5г и единствената ръжда беше по маската под задната броня.Какво стана с Ритмото?Колкото до удара в челюста,лятото оставих Либрата да ми освежат праговете и ако мина да ти я покажа ,то и ти ще го го Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ,ама станалото станало.Инак вярноLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Здрасти, типото е 90-та година. Май от Швейцария е докарано. Честно да ти кажа си гният Типовците. И моето бая го е захапала ръждата ама за него няма време. Може ли да ми пратиш някоя снимка на праговете да оплакна очите :D . Да видя как работи конкуренцията. Пък ако споделиш и финансовия изглед на ремонта, ще съм благодарен. Ей така за сверка. А дупки се запълват всякак. Ще кача една снимка на едно мицубиши което ми докараха да правя, ама аз го отказах, защото неможех да достигна качеството на изпълнение на майстора, който го е правил преди мен.
Коментар
-
VET написа:Може ли да ми пратиш някоя снимка на праговете да оплакна очите :D . Да видя как работи конкуренцията. Пък ако споделиш и финансовия изглед на ремонтаLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар