Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Луд умора няма или да реставрираш стари коли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продължавам нататък.
    Прикачени файлове

Коментар

И продължавам.
      Прикачени файлове

Коментар

И готово, имаме си най-здравото Типо.
        Прикачени файлове

Коментар

фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
          Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

Стоиле,коя година е това Типо та е толкова изгнило,моето го продадох преди 1.5г и единствената ръжда беше по маската под задната броня.Какво стана с Ритмото?Колкото до удара в челюста,лятото оставих Либрата да ми освежат праговете и ако мина да ти я покажа ,то и ти ще го го Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ,ама станалото станало.Инак вярно
            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Здрасти, типото е 90-та година. Май от Швейцария е докарано. Честно да ти кажа си гният Типовците. И моето бая го е захапала ръждата ама за него няма време. Може ли да ми пратиш някоя снимка на праговете да оплакна очите :D . Да видя как работи конкуренцията. Пък ако споделиш и финансовия изглед на ремонта, ще съм благодарен. Ей така за сверка. А дупки се запълват всякак. Ще кача една снимка на едно мицубиши което ми докараха да правя, ама аз го отказах, защото неможех да достигна качеството на изпълнение на майстора, който го е правил преди мен.
              Прикачени файлове

Коментар

Ечи ко му и, я виж кви хубави шевове е тропосал майстора.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мале, ако имаше други майстори като теб, които така да изпипват работата си, одма щях да направя фиата, който брата удари... ЕвалаСлави, то значи и ние ставаме за майстори
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

VET написа:
                    Може ли да ми пратиш някоя снимка на праговете да оплакна очите :D . Да видя как работи конкуренцията. Пък ако споделиш и финансовия изглед на ремонта
                    Явно се разминаха моята гледна точка и тази на Маистора,моято идея беше за лента шенгрен и боя както е Ори.при някои коли,а то стана щото е по-лесно,отделно че ако я гледаш странично боята стои на петнаКато цена беше добре 100лв за двата прага/на всякъде искаха по 100-150лв на страна/,но за толкова пари,толкова работа.Колкото до Типовците ето линк от обявата му. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=За 20г. кола пода/кандидат купувач се опиваше да ме убеди че пода е изнил и се наложи да я качвам на канал и да я снимам/ и боята бяха перфектни за разлика от Либрата
                    Прикачени файлове
                    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Колега, какво стана, нещо не си писал скоро?
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Колега какво става не си показвал нови реставрации
                        Fiat Croma 2.0TDi.d.
                        Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                        И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Working...
                        X