Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Луд умора няма или да реставрираш стари коли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явно му доставя удоволствие! Друго е сам да го направиш и да почувстваш удоволствие от работата си! Поздравление за отличната работа
    Fiat Stilo 1.9 jtd
    Fiat Tipo 1.7

Коментар

Здравейте колеги, прав си колега, за това, че мога да купя калник. То десния го купих, защото оригиналния беше изгнил до над мигача . Според думите на продавача, калника е перфектен. Да ама като дойде, се оказа, че или от ЕКОНТ са танцували върху калника, или продавача има доста изкривени разбирания за "перфектно". И за да си спестя повече негативни емоции, се хванах да оправя смачкания. А дали съм се справил, Вие ще кажете.http://vets.snimka.bg/automobiles/me...14079.30007441
      Прикачени файлове

Коментар

Черна 124-ка.... Мечта. Евала за труда- най големия си
        94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
        03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
        02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Колега VET това с реставрацията хоби ли ти е или и работа.Ако реша да си докарам колата за леко позакърпване би ли се захванал или само твой коли си правиш!?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

И мен ме интересува.... Няма кърпене, само да се подгови и боядиса.... Сръчен съм в ръцете и не ме е страх от бачкане, ако не ти се занимава аз да го направя, НО под твое ръководство. Ще си платя естествено както трябва.
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Браво колега! Определено си майстор
              Fiat Croma 2.0TDi.d.
              Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
              И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Я вземи напиши цени,че определено ще има заинтересовани.Цена на детайл,цялостно без много шкурене и кит,цяло без без шкурене и кит.И подробности ако се сетиш от твоя страна.Поздрави
                Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Аз наистина се интересувам дали кърпиш на "частно" ?
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Здравейте колеги, честно казано нямам много време и при мен нещата стават доста бавно. Мерцедеса го правя от септември месец, ама и той си беше бая занимавка. Е вярно, че не съм правил само него през това време. А дали работя на частно, зависи кой пита. В смисъл дали си данъчен инспектор или си закъсал наистина :D . Общо взето правя колите само на познати и приятели. Вълшебната думичка при мен е НАДИН. Щом дойде някой при мен и каже, че е минал през други майстори, които са му казали, че няма смисъл и колата е за Надин, веднаги ми спечелва сърцето :D . И най-вече, трябва човека да ми хареса, за да се откъсна от моите проекти и да се захвана с чужда кола. Ремонтирането на коли не ми е работа, а моят начин да се откъсна и избягам от обкръжаващата ни среда - тоест по-скоро хоби. Поради тази причина правя всичко с мерак и мога да се занимавам с нещо докато не стане така, както аз искам. Това ми отнема адски много време, което честно да Ви кажа, не се оценява често . А за същото време други майстори ще са претупали 5 други автомобила. Следващите снимки, които ще Ви покажа, показват точно това. Предната броня е удряна и буферните и тампони бяха деформирани- значи трябва да се оправят. Фаровете с изпочупени точки за захващане - пак трябва да се оправят. Стопа с дупка, от която се пълни багажника с вода, а доколкото познавам собственика, ще вземе колата и ще го смени след 5 месеца, значи трябва да се запуши дупката. Защото много мразя да ми се съсипва труда . Та с такива неща си губя времето, както казва баща ми. С две думи искам нещата да станат така, както Трябва да станат, а не да се отчете дейност.http://vets.snimka.bg/automobiles/me...14079.30029595

Коментар

Не съм данъчен или някакъв инспектор,всъщност съм мебелист по професия.Моето типо не е изгнило така като го гледаш отвънка.Проблема е в пода отдолу-по дължината на праговете има ръжда-на места малко,на места много (няма дупки).Ръба на прага отдолу е понамачкан на места от разни подемници.Както и където е закачана колата отдолу се е появила ръжда.Това е в общи линий.Намислил съм си това лято да го оправя това и затова те попитах.п.п. В никой случай колата ми не е за Надин (според мен).С това типо имаме специална връзка и затова се старая да го потдържам максимално.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Здравейте отново, отдавна не съм писал, но да не си помислите, че не се забавлявам :D . Захванах се с една италианка, която изглеждаше доста добре за годините си ама се оказа голяма заигравка. Каква и коя е колата ще оставя на собственика да сподели ако реши. Ще кача само някоя друга интересна снимка. :D
                        Прикачени файлове

Коментар

Това е нещо дърто... първо си помислих че е 75ца ама от последната снимка личи че не е ? Или греша? ))
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

124-ка?
                            MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                            ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Мне, далече сте и двамата. Колата е доста интересна и затова се отклоних от моите проекти, за да я върнем към живот.
                              Прикачени файлове

Коментар

Това е доста дърто, а щом е с предно предаване не е Алфа. Фиатче някакво е според мен. Иначе добра работа!
                                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
                                X