Явно му доставя удоволствие! Друго е сам да го направиш и да почувстваш удоволствие от работата си! Поздравление за отличната работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Луд умора няма или да реставрираш стари коли
Collapse
X
-
Здравейте колеги, прав си колега, за това, че мога да купя калник. То десния го купих, защото оригиналния беше изгнил до над мигача . Според думите на продавача, калника е перфектен. Да ама като дойде, се оказа, че или от ЕКОНТ са танцували върху калника, или продавача има доста изкривени разбирания за "перфектно". И за да си спестя повече негативни емоции, се хванах да оправя смачкания. А дали съм се справил, Вие ще кажете.http://vets.snimka.bg/automobiles/me...14079.30007441
Коментар
-
И мен ме интересува.... Няма кърпене, само да се подгови и боядиса.... Сръчен съм в ръцете и не ме е страх от бачкане, ако не ти се занимава аз да го направя, НО под твое ръководство. Ще си платя естествено както трябва.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Здравейте колеги, честно казано нямам много време и при мен нещата стават доста бавно. Мерцедеса го правя от септември месец, ама и той си беше бая занимавка. Е вярно, че не съм правил само него през това време. А дали работя на частно, зависи кой пита. В смисъл дали си данъчен инспектор или си закъсал наистина :D . Общо взето правя колите само на познати и приятели. Вълшебната думичка при мен е НАДИН. Щом дойде някой при мен и каже, че е минал през други майстори, които са му казали, че няма смисъл и колата е за Надин, веднаги ми спечелва сърцето :D . И най-вече, трябва човека да ми хареса, за да се откъсна от моите проекти и да се захвана с чужда кола. Ремонтирането на коли не ми е работа, а моят начин да се откъсна и избягам от обкръжаващата ни среда - тоест по-скоро хоби. Поради тази причина правя всичко с мерак и мога да се занимавам с нещо докато не стане така, както аз искам. Това ми отнема адски много време, което честно да Ви кажа, не се оценява често . А за същото време други майстори ще са претупали 5 други автомобила. Следващите снимки, които ще Ви покажа, показват точно това. Предната броня е удряна и буферните и тампони бяха деформирани- значи трябва да се оправят. Фаровете с изпочупени точки за захващане - пак трябва да се оправят. Стопа с дупка, от която се пълни багажника с вода, а доколкото познавам собственика, ще вземе колата и ще го смени след 5 месеца, значи трябва да се запуши дупката. Защото много мразя да ми се съсипва труда . Та с такива неща си губя времето, както казва баща ми. С две думи искам нещата да станат така, както Трябва да станат, а не да се отчете дейност.http://vets.snimka.bg/automobiles/me...14079.30029595
Коментар
-
Не съм данъчен или някакъв инспектор,всъщност съм мебелист по професия.Моето типо не е изгнило така като го гледаш отвънка.Проблема е в пода отдолу-по дължината на праговете има ръжда-на места малко,на места много (няма дупки).Ръба на прага отдолу е понамачкан на места от разни подемници.Както и където е закачана колата отдолу се е появила ръжда.Това е в общи линий.Намислил съм си това лято да го оправя това и затова те попитах.п.п. В никой случай колата ми не е за Надин (според мен).С това типо имаме специална връзка и затова се старая да го потдържам максимално.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Здравейте отново, отдавна не съм писал, но да не си помислите, че не се забавлявам :D . Захванах се с една италианка, която изглеждаше доста добре за годините си ама се оказа голяма заигравка. Каква и коя е колата ще оставя на собственика да сподели ако реши. Ще кача само някоя друга интересна снимка. :D
Коментар
-
Това е нещо дърто... първо си помислих че е 75ца ама от последната снимка личи че не е ? Или греша? ))||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар