Ще сбъркаш,да вложиш толкова труд и сърце в една класика от 90години , ще бъде глупост.Извинявай че така го казвам, но за кола от ерата на навлизането на новата идея ,а именно ера на TDI-тата, това си е класика в момента, класиката е по-скъпа от сегашните еднодневки и евтина електроника и части.А Крома от 90-те год са рядкост, и това е кола от високия клас, щом е с кожена тапицерия!? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Луд умора няма или да реставрираш стари коли
Collapse
X
-
Здравейте, малко движение по темата. Значи реших, че няма нито да я продам, нито да я заменя. Тая кола си е за мен :D . И се захванах с новите по-големи спирачни апарати. Наложи малко да ги поосвежа. В същото време продължих и с джантите на Фиестата. За тази фиеста ще ви разкажа друга история в картинки.
Коментар
-
Както казах, едновременно с апаратите подготвях и джантите за Фиестата. Тъй като идва зима а кромата няма зимни гуми и джанти, се хванах да си подготвя и две джанти за отпред. Първоначално мислех да почистя само бордовете от каучука с който са мазани джантите, но като се започна стана тя каквато стана :D
Коментар
-
Колега браво, страхотен си! Голям ентусиаст си! Аз имам Крома но с двигател 1,9TDi.d и е 93г., и като прочетох какво си направил ми "отвори" както се казва очите да си я реставрирам. Много безавариини километри ти пожелавам!Fiat Croma 2.0TDi.d.
Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
И самоувереният е бил неуверен!
Коментар
-
Както се вижда на първата снимка в темата, Кромата дойде при мен без дясната пръскалка на предния капак. За късмет на един преден капак от Ланча Тема открих външната част на пръскалката, а на Кромата беше останало парченце от щуцера в маркучето. Та от двете частички си сглобих една цяла пръскалка с помощта на моментно лепило. Да ама не изкара дълго. Явно моментното лепило в комбинация с течност за чистачки и налягане не удържа. Та оня ден пак спря да пръска отдясно. Свалих пак двете части и от единия месингов щифт на един щепсел си направих снадка, която се надявам да не ме предаде повече. Междувременно на другите ми бъдещи проекти им се е...... м..... от чакане.
Коментар
-
Ако питаш мене - Ланчата захващай, че ще й изгние салона тая зима - като се напълни с вода от тавана...А Ритмото кво му в - иска едно пастиране Тя червената боя така става като не се пастира редовноAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар