Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Луд умора няма или да реставрираш стари коли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще сбъркаш,да вложиш толкова труд и сърце в една класика от 90години , ще бъде глупост.Извинявай че така го казвам, но за кола от ерата на навлизането на новата идея ,а именно ера на TDI-тата, това си е класика в момента, класиката е по-скъпа от сегашните еднодневки и евтина електроника и части.А Крома от 90-те год са рядкост, и това е кола от високия клас, щом е с кожена тапицерия!? :D
    Fiat palio 1.7td

Коментар

Продавай и насочи усилията и средствата към следващата кола.

Коментар

Здравейте, малко движение по темата. Значи реших, че няма нито да я продам, нито да я заменя. Тая кола си е за мен :D . И се захванах с новите по-големи спирачни апарати. Наложи малко да ги поосвежа. В същото време продължих и с джантите на Фиестата. За тази фиеста ще ви разкажа друга история в картинки.
        Прикачени файлове

Коментар

Уникален цвят
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Както казах, едновременно с апаратите подготвях и джантите за Фиестата. Тъй като идва зима а кромата няма зимни гуми и джанти, се хванах да си подготвя и две джанти за отпред. Първоначално мислех да почистя само бордовете от каучука с който са мазани джантите, но като се започна стана тя каквато стана :D
            Прикачени файлове

Коментар

Колега браво, страхотен си! Голям ентусиаст си! Аз имам Крома но с двигател 1,9TDi.d и е 93г., и като прочетох какво си направил ми "отвори" както се казва очите да си я реставрирам. Много безавариини километри ти пожелавам!
              Fiat Croma 2.0TDi.d.
              Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
              И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Поклон пред ентусиазма, знанията, уменията и майсторлъка, колега! Много е интересна темата!

Коментар

Fiat palio 1.7td

Коментар

Интересна тема колега Поздравление за ентусиазма и работата . Продължавай да ни запознаваш с други подобрения или коли , ние ще следим с интерес
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Здравейте, докато се занимавам с реставрацията на мерцедеса, от мъгливите брегове на гордия Албион :D пристигнаха някои неща за кромата, а именно малко дискове, накладки и предни амортисьори.
                      Прикачени файлове

Коментар

Кефиш ме колега
                        Fiat Croma 2.0TDi.d.
                        Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                        И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Предните дискове каква марка са?
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Един истински фен, браво колега.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Както се вижда на първата снимка в темата, Кромата дойде при мен без дясната пръскалка на предния капак. За късмет на един преден капак от Ланча Тема открих външната част на пръскалката, а на Кромата беше останало парченце от щуцера в маркучето. Та от двете частички си сглобих една цяла пръскалка с помощта на моментно лепило. Да ама не изкара дълго. Явно моментното лепило в комбинация с течност за чистачки и налягане не удържа. Та оня ден пак спря да пръска отдясно. Свалих пак двете части и от единия месингов щифт на един щепсел си направих снадка, която се надявам да не ме предаде повече. Междувременно на другите ми бъдещи проекти им се е...... м..... от чакане.
                              Прикачени файлове

Коментар

Ако питаш мене - Ланчата захващай, че ще й изгние салона тая зима - като се напълни с вода от тавана...А Ритмото кво му в - иска едно пастиране Тя червената боя така става като не се пастира редовно
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X