Освен със съчуствие с друго неможем да ти помогнем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Луд умора няма или да реставрираш стари коли
Collapse
X
-
Знам, че е много неприятно всичко това, но все пак се радвай, че са само това щетите!И най-важното от всичко е, че са само материални щети! Това се поправя!Успех и горе главата== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
VET написа:Здравейте колеги, много благодаря за подкрепата. Наистина, слава Богу, че щетите са само материални. Можеше да стане нещо доста по-страшно. А за да е всичко още по прекрасно, снощи направих някаква бъбречна криза, та ми се мре направо.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Казали са го хората " Никое добро не остава ненаказано" Но както каза един човек " Продължаваме напред" :D . Къщата е почти готова, пандата е реставрирана. След почти смъртна заплаха от страна на жената :D се наложи да продължа работата по фиестичката и. Доста нахално от нейна страна, все пак фиестата стои разглобена само от 3 месеца :D . Моите коли стоят с години а нейната иска да стане веднага :D . На всичкото отгоре лятото я начука и градушката та се позабавлявах с подготовката. Освен това докопах и RS пакет, та ще я правим бегачка :D
Коментар
-
Купето заспа зимен сън :D . Не искам да го карам в снега и солта. Затова е прибрано в двора, със свалени гуми и добре завито. Най-вероятно на пролет ще му отворя мотора да му върна турбо буталата и да видя какво е станало след една година каране на гас с полуатмосферни бутала. Оказа се че тоя мотор върви прекрасно и доста сгъстен.
Коментар
-
Честита Коледа на всички. Много здраве щастие и късмет. Твоето Купе не беше ли с турбо мотор. Ако си атмосферен, 13,5 компресия си е супер. Ама ако си турбо, то си 2,5 атмосфери над заводските параметри за този мотор. А и досега 2,0 16 турбо с повече от 9 атм компресия не съм виждал, а бая са ми минали през ръцете. Вярно че има разлики в компресомерите и моят може би показва по-малко от реалното защото е на 30 години, но съм го сравнявал с други данни и разликата е 1 атм. Та този резултат ми е доста чуден. Правил ли си нещо по мотора?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар