Идеи, впечатления, препоръки? Аз се оглеждам в някакви втора употреба, на коитоъ пише Made in Japan. Парите за такованещо... колкото по-малко толкова по-добре Говорим за минимум 12-ка, най-добре 14-ка, в краен случай 18 000BTU. Ще се отоплява кухня/трапезария и коридор. Общо 25кв.м. Искам да има голям COP. Затова и гледам втора употреба, там почти няма коп под 4, а масово пишат 4.3+, виждал съм даже 5.71
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик за зимата
Collapse
X
-
трапезария 16кв + кухн бокс 4кв, и от там тръгва коридор 3.6кв с мокро помещение 1.5кв.Ето така според мен ще е най-удачно да се сложи духалката. Под нея има прозорец. Бокса не е отделно помещение, има един ред долни шкафове, които го преграждат от трапезарията.Прикачени файлове"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Бих ти предложил ето този климатик уникална машина и като характеристики и работа. http://www.klimatici-pleven.com/AWHZ...ria.htmlАко решиш мога да ти препоръчам фирма в София от която ще останеш доволен и от монтаж и от работа.Обичам си работата.
Коментар
-
Търси нещо японско но да е наистина запазено, рядко се намират почти неизползвани климатици. В ниския ценови клас миналата година сложихме един САНГ в офиса 18-ка за 1300лв. dc invertor страхотен климатик, дори и на максимум външното тяло е супер тихо, зимата не е правил никакви проблеми, бързо размразява и топли яко, но вече смениха серията с нов модел, а той не е сполучлив, ако намериш от стария ще спечелиш.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Synthy написа:трапезария 16кв + кухн бокс 4кв, и от там тръгва коридор 3.6кв с мокро помещение 1.5кв.Ето така според мен ще е най-удачно да се сложи духалката. Под нея има прозорец. Бокса не е отделно помещение, има един ред долни шкафове, които го преграждат от трапезарията.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
[quote="Valentin_V"]Бих ти предложил ето този климатик уникална машина и като характеристики и работа. http://www.klimatici-pleven.com/AWHZ14LBC-Nocria.html+1 това е твоята машина.Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
Re: Климатик за зимата
Synthy написа:Идеи, впечатления, препоръки? Аз се оглеждам в някакви втора употреба, на коитоъ пише Made in Japan. Парите за такованещо... колкото по-малко толкова по-добре Говорим за минимум 12-ка, най-добре 14-ка, в краен случай 18 000BTU. Ще се отоплява кухня/трапезария и коридор. Общо 25кв.м. Искам да има голям COP. Затова и гледам втора употреба, там почти няма коп под 4, а масово пишат 4.3+, виждал съм даже 5.71
Коментар
-
Re: Климатик за зимата
stenli написа:Synthy написа:Идеи, впечатления, препоръки? Аз се оглеждам в някакви втора употреба, на коитоъ пише Made in Japan. Парите за такованещо... колкото по-малко толкова по-добре Говорим за минимум 12-ка, най-добре 14-ка, в краен случай 18 000BTU. Ще се отоплява кухня/трапезария и коридор. Общо 25кв.м. Искам да има голям COP. Затова и гледам втора употреба, там почти няма коп под 4, а масово пишат 4.3+, виждал съм даже 5.71Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
В последно време се внасят ІІ-ра употреба климатици. На скоро съсед си купи японски, но не си спомням Мицубиши или Дайкин беше. Каза че го е заявил месец по-рано, две седмици допалнително го е чакал и са се разграбили буквално за два-три часа. Освен проблема с 220/110 волта други пречки и препятствия не е имал.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:В последно време се внасят ІІ-ра употреба климатици. На скоро съсед си купи японски, но не си спомням Мицубиши или Дайкин беше. Каза че го е заявил месец по-рано, две седмици допалнително го е чакал и са се разграбили буквално за два-три часа. Освен проблема с 220/110 волта други пречки и препятствия не е имал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар