Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик за зимата
Collapse
X
-
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
А ако климатика духа срещу вратата на коридора (схемата по-горе) ? В коридора има духалка под тавана де, ама си мислех тя само да помага на климатика."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Хъм... външна изолация 5см стереопор, вътрешна 2см фибран, и всичко това върху 24см тухла. Продължаваш ли да твърдиш, че няма да получа 23* за 800лв ?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Лошо Хъм.. освен да отделя малко повече, май.. натам отиват нещата. Сега ми предлагат някакъв турски 18 000 BTU за 800лв. Мен това нещо ми е много съмнително като качество.А чета по разни форуми (най-вече сетком), че в Пловдив било "меката на употребяваните японски климатици". Някой да знае нещо по-конкретно, фирма например, къде се намира... ? Че там има доста ркламаджии, които са омазали хубавата тема."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Synthy написа:А ако климатика духа срещу вратата на коридора (схемата по-горе) ? В коридора има духалка под тавана де, ама си мислех тя само да помага на климатика.
Коментар
-
И аз топля една стая с 9ка мидея, климатикът е срещу вратата и коридорът е прилично топъл. В апартамента отварям вратите и коридорът също става приятно топъл. Разбира се не 23-24, но мисля около 17-18. Долу в къщата топля с камина. камината не е срещу вратата, но коридорът се топли прилично, топля и кухнята, вратата на кухнята е срещу вратата на хола и в кухнята зимата се поддържа около 14-15С.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар