Карай си в гората и не се занимавай с глупости ,особено ако си от София нямаш приятели мотористи или повечето време прекарваш в София .Иначе ботушите са почти като пластмасовите за ендуро .Има и кожени и пластмасови и т.н. като цяло са по красиви и по лесни за ходене :D а и по скъпи .Щом караш ендуро тъй или иначе тоя мотор няма да те кефи ,вземи си един скутер да се придвижваш и тва си е .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на мотор!
Collapse
X
-
Kuku написа:А, да, всъщност, за какво ти трябва този мотор?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Kuku написа:А, да, всъщност, за какво ти трябва този мотор?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Ако е само за превоз в натоварена София неистина не ти трябва голям и скъп мотор. Лично аз съм вече АБСОЛЮТЕН ПРОТИВНИК на моторите. Отзарана ме събуди една много добра семейна приятелка, на път от Гърция за България, тя и мъжът й там работят, жената ревеше защото малкия й син катастрофирал с Априлята си и сега горкия бере душа, лекарите незнаят какво да кажат, дали ще го бъде или не. Горкото момче направо се е размазало. Доктора казва "такова счупване на таз за първи път виждам". А бе пълна трагедия и това му е за втори път, но първия беше само със счупен крак. Молим се, молете се и вие колеги да оживее момчето, търсят се и кръводарители нулева група. Та така колеги, замислете си заслужава ли си за няколко минути адреналин да си отиде един млад човек и да се почерни едно семейство. Извинявайте за словоизлеянието, но неможах да се въздържа. Голяма мъка. Момчето е в Габровската реанимация.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
tomazo написа:надявам се не си се заблудил ,че с голям мотор ,ще се придвижваш лесно в София ?С 400 куб.скутер си е почти като в гората в задръстванията :D
Коментар
-
tomazo написа:Чаве да ме извиняваш,ама не прочетох ти да си търсиш мотор :D То е ясно ама за всеки е индивидулно .Всички писали в темата ако изхождат от личния си опит ше го затриеме човека !
Коментар
-
Кое момче бе колегаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
chaveto написа:tomazo написа:Чаве да ме извиняваш,ама не прочетох ти да си търсиш мотор :D То е ясно ама за всеки е индивидулно .Всички писали в темата ако изхождат от личния си опит ше го затриеме човека !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар