ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добра новина за всички със Златен талон
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Значи какво излиза - не 30 а 50 години да си шофер без нарушения - то просто е въпрос на късмет след като така или иначе никой не кара без нарушения......
Коментар
-
kostov написа:infineon написа:Те точките и без това не са някакъв проблем ако не правиш нарушния често.Ама не е логично да го дават на хора дето само са изкарали книжка някога и не са имали кола.Пък и това че не са ги хващали не значи че не правят нарушения.Можеше да измислят някакъв много дълъг тест по листовки и който го вземе без нито една грешка да получава златен талон. Щеше да е много по справедливо.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
PyMu
И аз имам златен талон и не защото не съм шофирала 6 години, или защото съм била много примерна... В град като София няма как да си изряден, невъзможно е. Според мен единственото обяснение на това нововъведение е да се стимулират младите шофьори поне първите 6 години да внимават и да са примерни, което не е никак малко като се замислиш. Ако първите 7 години са важни за възпитанието на един човек, то първите 6 има логика да поставят едно добро начало на шофьорското ти такова... Ясно е, че няма да е приложимо с еднаква сила при всички, но е добра идея. А вече след 6 години дали ще злоупотребяваш с "привилегиите" ти, или вече ще си достатъчно съвестен да не го правиш е въпрос на индивидуален интелект и това ново правило едва ли би повлияло негативно.
Коментар
-
Сега пък ново двайсе... http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-k...045?nt=4КАТ вече няма да отнема контролни точки на водач, причинил катастрофа. Отпадат санкциите при навлизане в еднопосочна улица, неправилно паркиране в района на пешеходна пътека и движение по трамвайна линия."Юристите се произнесоха, че не е коректно. В общи линии идеята на новата наредба е да се наказва само за съществените неща", обясниха от КАТ, цитирани от "Сега". Друг аргумент в посока отпадане на тази санкция е, че често пъти пристигналите на място полицаи не могат да преценят кой е виновен за катастрофата и съответно не знаят на кого да отнемат точки. Случва се и обратният вариант, когато наказват всички участници в ПТП-то с тази санкция.Идиотията вече взима неземни граници в Боковата държава...МеВеРе да Ви го т...рим на юристите. Относно първия "аргумент": Какво по-съществено нещо от причиняването на ПТП !?!?!? Кое е по-съществено?Относно втория "аргумент": След като катаджиите Ви са некомпетентни - обучете ги, а не променяйте закона. Що за дивотия!?!?!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кире, мен лично вече нищо не ме учудва в тая територия.Нас ни пращаха на курсове, изпити, сертификати, за да вършим една дейност, и само месец след това "някой" реши, че този серификат не е задължителен и всеки Сульо и Пульо може да върши същата дейност и без сертификат. Подшушнаха ни, че са променили наредбата заради една "приятелска фирма".Няма да се учудя и тая промяна да е заради "едни приятели".Отказал съм се вече да съм гражданин, патриот, "работодател на властта", и т.н. Няма смисъл с тоя "матриал".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар