dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добра новина за всички със Златен талон
Collapse
X
-
Те точките и без това не са някакъв проблем ако не правиш нарушния често.Ама не е логично да го дават на хора дето само са изкарали книжка някога и не са имали кола.Пък и това че не са ги хващали не значи че не правят нарушения.Можеше да измислят някакъв много дълъг тест по листовки и който го вземе без нито една грешка да получава златен талон. Щеше да е много по справедливо.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Те точките и без това не са някакъв проблем ако не правиш нарушния често.Ама не е логично да го дават на хора дето само са изкарали книжка някога и не са имали кола.Пък и това че не са ги хващали не значи че не правят нарушения.Можеше да измислят някакъв много дълъг тест по листовки и който го вземе без нито една грешка да получава златен талон. Щеше да е много по справедливо.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
infineon написа:Те точките и без това не са някакъв проблем ако не правиш нарушния често.Ама не е логично да го дават на хора дето само са изкарали книжка някога и не са имали кола.Пък и това че не са ги хващали не значи че не правят нарушения.Можеше да измислят някакъв много дълъг тест по листовки и който го вземе без нито една грешка да получава златен талон. Щеше да е много по справедливо.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:infineon написа:Те точките и без това не са някакъв проблем ако не правиш нарушния често.Ама не е логично да го дават на хора дето само са изкарали книжка някога и не са имали кола.Пък и това че не са ги хващали не значи че не правят нарушения.Можеше да измислят някакъв много дълъг тест по листовки и който го вземе без нито една грешка да получава златен талон. Щеше да е много по справедливо.Брава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:кое му е лобисткото, противозаконното и противоконституционното най-вече лобисткото :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nedialko- написа:кое му е лобисткото, противозаконното и противоконституционното най-вече лобисткото :DБрава 1.6
Коментар
-
Поредната малоумщина на герберастите.От тая простотия излиза, че се пазиш 6 години, взимаш златния талон, след което до живот си нарушаваш както си искаш, но точки никога няма да ти бъдат отнети.Няма такава простотия!Напълно логично беше, златния талон да се дава за това, че не правиш нарушения. В момента в който направиш - той да ти се отнема, като за бонус не ти отнемат точки еднократно.Това да те пази до живот е абсурд.
Коментар
-
nedialko- написа:kiro_of_the_day написа:nedialko- написа:кое му е лобисткото, противозаконното и противоконституционното най-вече лобисткото :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
не е точно така, понеже в последните няколко дни се натъквам на фрапиращи грешки на журналисти и заради това предположих така, а невиждам нищо лошо шофьорите без нарушения да имат някаква привилегия, иначе мога да кажа, че ако трябва да се определям като някакъв бих се определил като костовист, за момента няма по-добро от герб, и заради това ще избера тях, принципа на по-малкото зло, а и пак казвам що годе се върши нещо, аз първи път от периода 97-01 тотално пагубна би била една нова тройна коалиция между дпс, бсп и куневаБрава 1.6
Коментар
-
6 години да не те спрат и да не те глобят си е чиста проба късмет.Особено в София,,особено с тия мобилни и стационарни камери.Сигурен съм,че 70% от притежателите на златни талони са пенсионери които или не карат,или карат веднъж седмично до село за провизий и да нагледат кошерите.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
kostov написа:Завист ли,злоба ли усещам у почти всички,които не притежават"златния талон"?Защо си мислите,че притежателите им са взели книжки някога и не са се качвали в автомобил?Аз също имам такъв талон и мисля,че го заслужавам.Шофьор съм от 30 год.Не случайно пиша шофьор,а не че имам книжка,защото всеки ден съм на колела.Не съм пенсионер/дано да дочакам/,и аз нарушавам правилата редовно,но където съм преценил,че е безопасно/редовно превишавам скоростта извън населено място,но не драстично/.Винаги,обаче спазвам ограниченията и задължително в населени места.Така или иначе до сега съм глобяван един път 5 лв.през далечната 1983 г.,защото нямах залепени знаци за"млад шофьор".Така,че недейте обобщава,а си направете извод защо вие нямате такъв талон.Всички тук говорим колко много идиоти има по пътищата-замислете се какво правите вие,за да не сте един от тях.Нищо лично към никого,напротив-пожелавам на всеки да стане притежател на"златната кокошка"!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар