Ето и една добра новина за колегите, които са със Златен талонhttp://novinata.org/Zlaten-talon-paz...ntrolni-tochki
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добра новина за всички със Златен талон
Collapse
X
-
Такава наредба противоречи на закона, Конституцията и здравия разум! Пак ще даваме индулгенции... Или журналистите пак нещо не са разбрали или живеем в държава управлявана от абсолютни малоумници. Вежди нямал нарушение 40г. - ми като шамари полицаите - как ще има. Страх ги е да му пишат...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
това не е лобистски закон, много си е добър според мен, стимулира хората да не правят нарушения на ЗЗДП и да се сдобият с въпросния талон или вие, мислите че, видиш ли бай иван взел златен талон и давай да правим нарушения да дава само пари, без да му вземат точки, нищо че от 6 години няма провинения :D :DБрава 1.6
Коментар
-
Ами според мен е тъпо, понеже по голямата част от хората които ще вземат такъв талон ще са шофьори който са изкарали книжка, но не са сядали зад волана, шофьори който черпят полицайте и "колегите" които си минават без проблем! Няма как да си активен шофьор и да не направиш нарушение поне 1 път месечно и и за 6 години да не те спрат!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Откакто имам книжка карам от първия ден, в който я взех.Сменям масло два пъти годишно и карам предимно в София.Имам златен талон. Какво казвахте, че е невъзможно?Много ми харесва идеята, но едва ли ще стане. По принцип за мен това, че биха ми бръкнали в джоба е достатъчен стимул, за да не правя нарушения== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Лобито на хората със златни талони ... хах.По-добре веднъж да ме оттърве от акт за 150 лева или повече, отколкото всеки път да ме оттърва от вземане на точки, а да си плащам за нарушението - то това си е лоша новина до някъде.Остават ми още 14 месеца за да станат 6 години. Ако устискам (защото често превишавам с около 8-9 км разрешеното) и ако ми се полага, ще си изкарам, независимо каква би била ползата.
Коментар
-
tomazo написа:вместо да гласуват: Всички над 70 годишна възраст всяка година да си презаверяват книжката .Тия се занимават с глупости, ще им дават златни талони .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар