Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лион-Реал М

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лион-Реал М

Предполагам,че сте го гледали.Реал М бяха по-зле и от Левски. Лелееееее и те къде са тръгнали?! Резултата трябваше да е дву цифрен според мен.

особено първото полувреме лион ги бяхя сгънали като зидарски метър........викам си и аз - айдеееееее петко петицата, левски няма да е самичък ама сигурно на полувремето от реал са се помолили да не им вкарват повече.....де да бяха се сетили от левски и те тъй да направят :D
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мда, само тоя мач ме дъни засега от Джак-а, има още 3 днес де, ма те ще излязат.
      N.Y. State of Mind

Коментар

е що тъй????тоя мач ми е ясен от миналата година!!! те реал са таквиз мръвки.... да беше питал...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

заложих Х2 заради Капело...
          N.Y. State of Mind

Коментар

заложих Х2 заради Капело...
            N.Y. State of Mind

Коментар

Re: Лион-Реал М

doofiat написа:
              Предполагам,че сте го гледали.Реал М бяха по-зле и от Левски. Лелееееее и те къде са тръгнали?! Резултата трябваше да е дву цифрен според мен.
              Ми не съм го гледал, ама не вярвам и на тях така да са им се стичали акитата изпод крачолите като на наште момчета
              Bravo 1.6 16v

Коментар

Мани го Капело. Той един път си тръгна от Барнабеу с наакани гащи, сега май ще се повторят нещата

Коментар

Re: Лион-Реал М

chris написа:
                  doofiat написа:
                  Ми не съм го гледал, ама не вярвам и на тях така да са им се стичали акитата изпод крачолите като на наште момчета
                  ха ха ха ще се попикая от смях. Бате, ти ми оправи настроението за деня

Коментар

Мдам те Левски са най-добрите.Колко ли гола ще отнесат в Европа тая година?25-30?
                    N.Y. State of Mind

Коментар

.разбирачи по футбол имало ,щом критикувате Капело и Реал .p.s. какво стана с отборчето на малки вратички
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                      X