Спортното порше - най-крадената кола в ГерманияСпортният автомобил Порше Кайен е най-предпочитаният от автокрадците в Германия, предаде ДПА, цитирана от в. Дневник.Като цяло общият риск от кражба на автомобил в Германия е намалял през миналата година - откраднати са общо 23 771 автомобила. Това е със 17% по-малко в сравнение с 2004 година. За всеки 1000 застраховани автомобила в Германия общият коефициент на кражбите е 0,7. За Порше Кайен обаче той е 16,4 на хиляда откраднати коли. Според вас коя е най-крадената кола у нас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-крадената марка кола в България?
Collapse
X
-
EVITA
За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
Коментар
-
EVITA написа:За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
Коментар
-
EVITA написа:За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар