Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-крадената марка кола в България?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя е най-крадената марка кола в България?

Спортното порше - най-крадената кола в ГерманияСпортният автомобил Порше Кайен е най-предпочитаният от автокрадците в Германия, предаде ДПА, цитирана от в. Дневник.Като цяло общият риск от кражба на автомобил в Германия е намалял през миналата година - откраднати са общо 23 771 автомобила. Това е със 17% по-малко в сравнение с 2004 година. За всеки 1000 застраховани автомобила в Германия общият коефициент на кражбите е 0,7. За Порше Кайен обаче той е 16,4 на хиляда откраднати коли. Според вас коя е най-крадената кола у нас?

Ами от време на време МВР дават и официална статистика по въпроса. Доколкото си спомням начело в класацията са VW, AUDI, ... а FIAT е на опашката някъде.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз да се чудя що толкова много станаха Кайените в милата ни Татковина
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

най -крадената е ауди ,най вече заради халогените
        фиатче Браво 2.0

Коментар

За варна мн крадат застяли лади и мохери за желязо, иначе гледат и каква музика има и при кой е застрахована, иначе audi, bmw и mercedes

Коментар

За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.

Коментар

Допреди години Ауди 80 беше най крадената кола в БГ, сега може би е Ауди А4 МАмка им и крадци, дори коли за по 2-3 бона крадат, да ги разфасоват за части

Коментар

EVITA написа:
                За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
                Ха ха ха! Цвета си е супер! Ако трябва да избирам цвят, то той ще е или графитен или петролно зелен!

Коментар

EVITA написа:
                  Ами сещам се за коли които съм свикнал да виждам тъмнозелени и ме кефят - Астон Мартин ДБ8, ДБ9, освен това и Морган - там тъмнозеленото е основен цвят и много мо ходи светъл кожен салон
                  Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                  Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                  Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                  MB CLK - 430 V8

Коментар

Working...
                  X