Здравейте колеги,някой от вас има ли Fiat Punto 1.9 M Jet 131 к.с. (или около тази мощност) 2006г.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой иима ли Fiat Punto 1.9 M Jet 2006г.
Collapse
X
-
Ами иска ми се някой, който има такова да ми даде мнение за автомобила като цяло. След около месец мисля да си купя или такова Пунто или ако не мога да отделя толкова пари, съм решил да бъде Стило 2003-2005 г. ( 2 врати) и понеже не съм карал Фиат (само алфа преди много време) се ровя и чета във форума от няколко месеца, да се образовам малко, но е хубаво човек да има мнение от такъв, сблъскал се с конкретния автомобил и проблемите му.Ето една обява, която ми допадна - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...111&f1=details
Коментар
-
Аз нямам такова, но за да те улесня ще ти подшушна, че проблемите на този модел по нищо няма да се различават от проблемите на всяко друго Гранде Пунто и на всеки друг 1.9 8-клапана МултиДжет в Алфа/ФИАТ/Ланча Това, което четеш за другите 1.9 двигатели, с пълна сила важи и за този.Личното ми мнение е, че двигателя е БЕТОН! Здрав е като винкел и е почти толкова мощен!!! Двигателя без много усилие подлежи на задоволителен тунинг, ако случайно решиш, че ти се занимава.Модела като цяло е сполучлив, но си личи, че е нисък клас.За щастие конкретно версията Спорт с 1.9 JTD и 131к.с. предлага богато серийно оборудване, но все пак си остава Пунто, пък било то и Гранде Що се отнася до обявата по-горе - аз изобщо не бих ходил да я гледам тая излагация....
Коментар
-
Като започнем от това, че е удряна и погледнем захабените пластмасови/кожени елементи изглеждащи като в кола на 200’000км., минем през циганьосаните жълто-златисти детайли и стигнем до свинската опашка на задната кора..... един Господ знае за неволите на техническото състояние и какво още ще изкочи на живо Аз лично изобщо не бих се занимавал с тази кола.Освен това, без да ми се сърдиш, но такова читаво Гранде Пунто под 9-10 хил.лв. малко трудно ще намериш
Коментар
-
Kuku написа:Като започнем от това, че е удряна и погледнем захабените пластмасови/кожени елементи изглеждащи като в кола на 200’000км., минем през циганьосаните жълто-златисти детайли и стигнем до свинската опашка на задната кора..... един Господ знае за неволите на техническото състояние и какво още ще изкочи на живо Аз лично изобщо не бих се занимавал с тази кола.Освен това, без да ми се сърдиш, но такова читаво Гранде Пунто под 9-10 хил.лв. малко трудно ще намериш
Коментар
-
Благодаря ви за съвета Това е е единственото Стило с 2 врати в мобиле.бг, което е с тази маска.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...зглежда добре, единствено не ми харесва, че волана не мулти функционален, но да речем, че това мога да го преглътна. Какво е вашето мнение за количката?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар