Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени за Гражданската отговорност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сондират А за порастването - направихме го вече...

Коментар

пичове, незнам как да Ви кажа, че тази статия е пълна глупост, ГО се повиши с 10% - преди месец, два, това е - а останалото което пише в статията е някаква долна провокация за мен, тези неща са си така още от 2009, а може и преди това, просто от 2009 се интересувам от ГО, за справки sdi.bg
      Брава 1.6

Коментар

Някой друг сайт освен sdi.bg ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Гражданска

Няма повишение на цените същите са както миналата година .може да се плаша на 4или 2 пъти в някой компании.Най евтино е в Олимпик ако не се излиза от БГ.
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е, как да няма - миналата година беше 150 със зелена карта, сега 202 е най-евтино, та се принудих да си взема без за 164 и когато се наложи да излизам, ще си я набавя. Сравнението на цените ми е прясно-прясно, защото преди седмица си я подновявах.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5
              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                =Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?
                Може.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.

Коментар

KrAs написа:
                    Предполагам, че отчитания нисък процент на сключена ГО отчасти се дължи на колите, които са регистрирани, но не са в движение. Целта на ГО е да защити другите от твоята кола, но ако колата е в гараж и не може да е опасна за околните ...няма смисъл.

Коментар

emzo написа:
                      цените навсякъде са едни и същи... оня ден ходих случайно в едно гаражче, правят застраховки всякакви. направиха ми отстъпка от 10 лв. и ми дадоха талонче за ГТП срещу 16 лева... и аз до сега разчитах на SDI ама вече ги отсвирвам... освен хубави каки в офисите нищо друго интересно
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз си пиша кубатурите по 1.3 на двете коли, 156 лв мисля че беше в тоя случай, и без тва ГО е за мен един фърчащ лист който ми служи за да лиши куката от възможноста на ми наложи на пътя някой по рестриктивни мерки, другото е бошлаф работа......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

donnna написа:
                          emzo написа:
                          цените навсякъде са едни и същи... оня ден ходих случайно в едно гаражче, правят застраховки всякакви. направиха ми отстъпка от 10 лв. и ми дадоха талонче за ГТП срещу 16 лева... и аз до сега разчитах на SDI ама вече ги отсвирвам... освен хубави каки в офисите нищо друго интересно
                          Колега ако не е тайна къде е този гараж,че и на мен ми предстоят ГО и ГТП на една дата...
                          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                            donnna написа:
                            emzo написа:
                            Колега ако не е тайна къде е този гараж,че и на мен ми предстоят ГО и ГТП на една дата...
                            На Гладстон под блока дето затъмняват стъкла - има табели...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                              Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.
                              Абе те всяка година плашат, че се вдигат с 30, 40, 50 лева, че и двойно медиите ги вдигат, а аз от няколко години все около 160 плащам.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

popara801 написа:
                                KrAs написа:
                                Може.
                                формално изглежда че може, но на практика няма как заради годишния преглед. т.е. една вноска ще ти трябва. или можеш да измислиш уважителна причина що не си могъл да отидеш на преглед в срока. глобата е 50 лв. (колкото вноска по ГО), макар да не ми е ясно кой я събира, ако не те хванат по пътя до пункта за ГТП :D
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X