Сондират А за порастването - направихме го вече...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени за Гражданската отговорност
Collapse
X
-
Humppa
-
пичове, незнам как да Ви кажа, че тази статия е пълна глупост, ГО се повиши с 10% - преди месец, два, това е - а останалото което пише в статията е някаква долна провокация за мен, тези неща са си така още от 2009, а може и преди това, просто от 2009 се интересувам от ГО, за справки sdi.bgБрава 1.6
Коментар
-
=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
KrAs написа:=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.
Коментар
-
KrAs написа:=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?
Коментар
-
emzo написа:Някой друг сайт освен sdi.bg ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз си пиша кубатурите по 1.3 на двете коли, 156 лв мисля че беше в тоя случай, и без тва ГО е за мен един фърчащ лист който ми служи за да лиши куката от възможноста на ми наложи на пътя някой по рестриктивни мерки, другото е бошлаф работа......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
donnna написа:emzo написа:Някой друг сайт освен sdi.bg ?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:donnna написа:emzo написа:Някой друг сайт освен sdi.bg ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
popara801 написа:KrAs написа:=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар