пичове, незнам как да Ви кажа, че тази статия е пълна глупост, ГО се повиши с 10% - преди месец, два, това е - а останалото което пише в статията е някаква долна провокация за мен, тези неща са си така още от 2009, а може и преди това, просто от 2009 се интересувам от ГО, за справки sdi.bg
Няма повишение на цените същите са както миналата година .може да се плаша на 4или 2 пъти в някой компании.Най евтино е в Олимпик ако не се излиза от БГ.
Е, как да няма - миналата година беше 150 със зелена карта, сега 202 е най-евтино, та се принудих да си взема без за 164 и когато се наложи да излизам, ще си я набавя. Сравнението на цените ми е прясно-прясно, защото преди седмица си я подновявах.
=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
=Rudi= Колега в някой страни има и такива зависимости червеното се смята за агресивен цвят и застраховката е по- скъпа.Но тук говорим за отпадналата ни 3-токласна страна Да използвам темата понеже малко неясно мога ли да не си карам автомобила и да не плащам гражданска отговорност?
Може.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.
Предполагам, че отчитания нисък процент на сключена ГО отчасти се дължи на колите, които са регистрирани, но не са в движение. Целта на ГО е да защити другите от твоята кола, но ако колата е в гараж и не може да е опасна за околните ...няма смисъл.
цените навсякъде са едни и същи... оня ден ходих случайно в едно гаражче, правят застраховки всякакви. направиха ми отстъпка от 10 лв. и ми дадоха талонче за ГТП срещу 16 лева... и аз до сега разчитах на SDI ама вече ги отсвирвам... освен хубави каки в офисите нищо друго интересно
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Аз си пиша кубатурите по 1.3 на двете коли, 156 лв мисля че беше в тоя случай, и без тва ГО е за мен един фърчащ лист който ми служи за да лиши куката от възможноста на ми наложи на пътя някой по рестриктивни мерки, другото е бошлаф работа......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
цените навсякъде са едни и същи... оня ден ходих случайно в едно гаражче, правят застраховки всякакви. направиха ми отстъпка от 10 лв. и ми дадоха талонче за ГТП срещу 16 лева... и аз до сега разчитах на SDI ама вече ги отсвирвам... освен хубави каки в офисите нищо друго интересно
Колега ако не е тайна къде е този гараж,че и на мен ми предстоят ГО и ГТП на една дата...
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Колега ако не е тайна къде е този гараж,че и на мен ми предстоят ГО и ГТП на една дата...
На Гладстон под блока дето затъмняват стъкла - има табели...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Аз трябваше да платя последна вноска преди няколко дни за ГО на вноски.Агентът, който ми е колега от университета, ме посъветва, да си направя директно нова застраховка, защото засега са поскъпнали с около 10%, но след нова година щели да поскъпнат с нови 40-50 лв на парче.Така и така нищо не губих, направих си нова.
Абе те всяка година плашат, че се вдигат с 30, 40, 50 лева, че и двойно медиите ги вдигат, а аз от няколко години все около 160 плащам.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Може.
формално изглежда че може, но на практика няма как заради годишния преглед. т.е. една вноска ще ти трябва. или можеш да измислиш уважителна причина що не си могъл да отидеш на преглед в срока. глобата е 50 лв. (колкото вноска по ГО), макар да не ми е ясно кой я събира, ако не те хванат по пътя до пункта за ГТП :D
Коментар