Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паркинга на метрото при Метро

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Паркинга на метрото при Метро

Здравейте, Има един паркинг , който се пада на спирката на метрото точно преди паркинга на Метро (на Цариградско).Преди беше ограден с огради, сега нещо е полу-разграден и паркират коли на него. Някой има ли представа какъв е този паркинг - към метрото ли е , законен ли е или незаконен.Идеята ми е да си оставям колата там нощно време, което малко ме притеснява, че ми се струва криминално предразположен.Другото е да я оставям на паркинга на Метро, но не знам дали няма да почнат да се сърдят хората от магазина.И ако някой знае дали има някъкви промоционални карти за паркиране на подземният паркинг на метрото на цариградско, също може да сподели.Поздрави.
    Bravo JTD 105 '98

не е към метрото. на магазина все още не се сърдят, а и той е денонощен, но ако им стане навик на хората да си оставят там колите може и да върнат бариерите.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Не този Метро който си е. Точно преди него има един друг. Преди беше част от някъкви складове ли са не знам точно , някъкви сгради до преди метро в дясно.Сега са махнали част от оградите и си има паркирани коли постоянно. Няма бариери там - разграден двор си е се едно. Пада се точно като излезнеш с с ескалатора от метрото.
      Bravo JTD 105 '98

Коментар

ахам, точно за него говоря - разграден двор си е според мен. сигурно са го отчуждили заради метрото. преди имаше автокъща на него, складовете бяха отзад.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
        X