рама JHMED93700S06190двигател D16Z5 но не съм сигуренHONDA CRX 1.6 16Vинтересува ме с какъв размер сегменти е хондето,че прилича на изтропал форд дизел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за сегменти на хонда
Collapse
X
-
Мога да ти кажа откъде да си вземеш Български сегменти, които са на много сносна цена и качествени.Досега винаги съм бил много доволен.За размера нямам никаква представа, но те на място ще ти кажат със сигурност и цена и размер Телефона го нямам в мен...като се прибера ще ти го дам.Мога да ти кажа къде се намира магазина-на кръговото на Сточна гара тръгваш по посока моста Чавдар, но не продължаваш до него чак, а спираш колата в първата възможна пряка.Магазина се намира на края на павираната уличка, която е успоредна на булеварда. Повече инфо-довечера (ако това не ти свърши работа де :P )П.П.-пример-сегменти за Типо 46 лв.На няколко коли съм сменял сегменти от там и впечатленията са ми положителни Успех!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Реклама
Collapse
Коментар