Пускам темата защото всички са доволни от цената на газта винаги айде сега кажете колко км. и колко години движите на газ.доста съм покарал на газ и знам какво е и колко съм спестил и за какво става дума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км. сте изминали със авт. си на газ като години и км.
Collapse
X
-
Re: Колко км. сте изминали със авт. си на газ като години и
Tornado написа:Пускам темата защото всички са доволни от цената на газта винаги айде сега кажете колко км. и колко години движите на газ.доста съм покарал на газ и знам какво е и колко съм спестил и за какво става дума.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Ако сумирам на всичките коли - около 150000 за 3 години.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Сегашния автомобил: 3 години без малко - 48 хил. кмПредишния автомобил: 2 години - 26 хил. кмПокарвал съм преди това и на баща ми москвича, който е с газ от над 8 години и ~80 хил. кмАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
3 години40 000 километра.Много съм доволен.Не съм имал никакви проблеми и два пъти съм сменил мембрани.И си направих клапа на въздушния филтър :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар