Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км. сте изминали със авт. си на газ като години и км.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко км. сте изминали със авт. си на газ като години и км.

Пускам темата защото всички са доволни от цената на газта винаги айде сега кажете колко км. и колко години движите на газ.доста съм покарал на газ и знам какво е и колко съм спестил и за какво става дума.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Колко км. сте изминали със авт. си на газ като години и

Tornado написа:
    Пускам темата защото всички са доволни от цената на газта винаги айде сега кажете колко км. и колко години движите на газ.доста съм покарал на газ и знам какво е и колко съм спестил и за какво става дума.
    110 хил и 5 години а защо питаш колега
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

от месец и половинаоколо 2500 кмдоволен съмзасега нямам проблеми с колатаразхода е с около 15-20 % повече в сравнение с бензин
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако сумирам на всичките коли - около 150000 за 3 години.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ами около 800хил. - приятел бакшиш на Деу Рейсър
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

на газ карам 2-ра година, около 40 хил км = 4500 литра газ х 0.9 лв (средна цена) = 4050 лв Ако бях на бензин вероятно щях да изразходя 4000 литра бенз х 1.70 (пак средна цена) = 6800 лвИкономисал съм 2750 лв, което никак не е зле

Коментар

5 години а километрите ми се губят...

Коментар

Сегашния автомобил: 3 години без малко - 48 хил. кмПредишния автомобил: 2 години - 26 хил. кмПокарвал съм преди това и на баща ми москвича, който е с газ от над 8 години и ~80 хил. км
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

3 години40 000 километра.Много съм доволен.Не съм имал никакви проблеми и два пъти съм сменил мембрани.И си направих клапа на въздушния филтър :P
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

само тази година около 50000.за двете години които карам колата сам минал 120000.и сам много доволен

Коментар

Working...
                    X