какво стана с Анкетата за темата "хрониките на смъртта " давам малко повод за размисъл на всички ,ако е изтрита !!примерно важ близък човек (дете или еди кво си ) не дай си боже ,умре в подобна катастрофа ,едвам преживяваш мъката ,търсиш усамотение и нещо в което да се избавиш от нея ,влизаш в интернет и навсякъде там ВИЖДАШ ,КОМЕНТАРИ ,ЧЕ И ДОРИ СНИМКИ !!!всичко опира до първите 7 години от възпитанието ,ако ги нямаш и на 50 да си промяна не може да има ! нека уважаваме тези ,които не са сред живите !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво стана с анкетата !!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
така е амана мен не ми е приято да чета и гледам такива неща и все пак това е автомобилен форум в който си помагаме,разсмиваме тук там дразги,но не е за да се сдухаме,на достатъчно места пише такива неща и от там се взима инфото което се поства тукето линка към темата http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...?p=83027#83027
-
Re: какво стана с анкетата !!
tomazo написа:какво стана с Анкетата за темата "хрониките на смъртта " давам малко повод за размисъл на всички ,ако е изтрита !!примерно важ близък човек (дете или еди кво си ) не дай си боже ,умре в подобна катастрофа ,едвам преживяваш мъката ,търсиш усамотение и нещо в което да се избавиш от нея ,влизаш в интернет и навсякъде там ВИЖДАШ ,КОМЕНТАРИ ,ЧЕ И ДОРИ СНИМКИ !!!всичко опира до първите 7 години от възпитанието ,ако ги нямаш и на 50 да си промяна не може да има ! нека уважаваме тези ,които не са сред живите !Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
именно заради мъката е редно ,да не е из целият НЕТ .ако на някой от форума ( не дай си боже ) загине ,може да се направи една тема примерно .и аз съм 5-ти месец болнични заради мотор ,и нито ще ме спре това да карам бавно ,нито ще ме спре да карам мотор ,кола ,колело и всичко което се движи близо до летенето !!!По принцип хората ,които не ги е страх от смъртта не им дреме за нея тя си е осъзнат риск !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Именно МЪКАТА.....споделена е по лека.....Оставям мненията на вас...............Мен също нищо не би могло да ме спре от свободата(маторя,мухите в зъбите и вятъра в косите),но да се замислят другите,които карат като...........нямам думи или поне не за тук.PEACEОбичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
значи подобна тема в ТОЗИ ФОРУМ е излишна ?По памет от всички във форума има само един който е претърпял по сериозно ПТП и то ,защото той е виновен !!всички са смирени шофьори карат по правилата !! един изнцидент за толкова години ,е какво излиза тогава !! куп добри шофьори и куп воайори Ако това беше ,тунинг ,рейсинг или каскадьоринг форум разбирам да има подобна тема ,защото ще е ежедневие за хората посещаващи форума .а ако някой заблуден ,влезне за първи път в този форум ,вместо да прочете нещо за Историята на ФИАТ,двигателите или дизайна ,ще си разглежда снимчици ,които са не на място !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар