Компа на детето се скапа. Атлон 5000+, РАМ ДДР2 1х512 + 1х1024, HDD 2х40ГБ IDE.При пускане стига до екран, в който ме пита как да стартирам - нормално, под сейф мод и т.н. Каквото и да избера, компа просто заспива.Опитах да буутна с 5-6 диска с УИН ХР (на лаптопа тръгват без проблем), но стигат до някъде и пак заспива. По често ми изписва, че липсва файл и ме кани да изляза, по рядко тръгва да лоудва и заспива.Реснах БИОС-а, въртях плочките рам, ХДД-тата, изключвах външната ВК, махнах всичко закачено на ЮСБ-тата, но резултат никакъв. Записах един Хиренс диск, бутнах от него Мини ХР и пак ми каза, че някакъв файл (setupdd.sys) не се качвал.Накрая пуснах тест на двете плочки РАМ по отделно и ми даде следната информация (картинките по-долу). Значи ли, че трябва да си търся РАМ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стационарен компютър
Collapse
X
-
Re: Проблем със стационарен компютър
snake написа:sok1 написа:... въртях плочките рамStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Докато не ги пробваш с теста на друг компютър не може да се каже че са читави. До сега при мен винаги РАМ-а е бил проблемен, никога дъното. Също съм имал случай когато са две различни платки заедно дава грешки, като са по отделно всичко е наред и минава теста. Винаги като тествам го оставям поне една нощ да направи няколко теста поне.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Аз си мисля, че е обратното. Щом само с една плочка дава грешка във всички слотове то е много вероятно плочката да си е заминала. Аз лично имам такава плоча, която дава грешки навсякъде. Пробвай и с другата плоча по слотовете но отговора е по-скоро заминала рам. Това е малко като докторе навсякъде боли ето пипам се по ръката - боли, крака - боли, кръста - боли, бузата - боли... Ами счупен ти е пръста А и виж захранването какви тоци набива към дъното, че и с надути кондензатори ще постигнеш същия ефект.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:Аз си мисля, че е обратното. Щом само с една плочка дава грешка във всички слотове то е много вероятно плочката да си е заминала.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:siluro написа:Аз си мисля, че е обратното. Щом само с една плочка дава грешка във всички слотове то е много вероятно плочката да си е заминала.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Всичко е изчистено до блясък.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар