Значи аз залагам на памет. След това слотовете на дъното (малко вероятно), и накрая захранване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стационарен компютър
Collapse
X
-
socket 462 и Athlon XP 5000+ Taкова животно няма.Виж си FSB-то дали е на мръднало от 133/166MhzВиж за някой надут кондензатор по платката и захранването и ако няма - мяташ плочките със засилка.Ама аре преди да ги метнеш пробвай ги на друг комп, че тия хатлони са капризни и може в него да е проблема.Пробвай да сложиш паметта на честотаta на FSB, t.e. 133мхз = 266 или pc2100166мхз = 333 или pc2700F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Пробвай да сложиш паметта на честотаta на FSB, t.e. 133мхз = 266 или pc2100166мхз = 333 или pc2700Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Ако може да ползвам темата, тъй като е последната активна за компютри...Лаптоп, Win 7, браузър Chrome(ъпдейтнат последно днес). При отваряне на какъвто и да е сайт, щом минимизирам браузъра и отворя скайп(или каквото и да е друго) и след като се върна обратно на браузъра, всички табове са блокирани, нито може да се цъкне нещо по сайтовете, нито може да се скролва...Някаква настройка ли е... или и аз не знам какво...П.С Лаптопа е на няколко дни и го прави от самото начало.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар