И аз съм примерен шофьор с пълен брой точки . Имам само един фиш за влизане в забранена улица и не че се оправдавам, ама знака беше забит в едно дърво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко контролни точки имате?
Collapse
X
-
Esper написа:Знам ли... В този ред на мисли има ли някакъв начин да разбера без да се редя на гише?Преди няколко години бях останал със 7, после си купувах и стана някаква грешка явно, защото след подмяната на книжката си бяха в пълен размер. Но за кратко...Откакто обаче не употреблЯвам автомобил най-накрая спрях тенденцията непрекъснато да ги губя.Явно тая игра не ми се удаваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Човек да не ви се похвали!На косъм бях сутринта да ми вземат някоя и друга точка, че и колата да спрат от движение...И то само заради моя мързел!!!Снощи ми изгоря едната крушка, имам резервни, но оставих за днес да я сменям, че уж на по-светло.И ме спряха да ми кажат, че не ми свети крушката, и викат - тъй и тъй сме те спрели, дай документите... пък аз съм закъснял за прегледа с няколко месеца (както обикновено)... и се разминах с фишче, щото бях много ухилен и даже им разказах един виц.Кво да се прави... хубавите работи стават или с пари, или с хумор...като няма пари...
Коментар
-
snake написа:От къде знаете с колко точки сте? Аз не знам колко точки имам, нито къде мога да ги проверя.
Коментар
-
krasio_79bs написа:На гишето в КАТ се проверяват срещу 3лв.(по спомен от преди години).......Заявленията за достъп до обществена информация се приемат:- в деловодството на ОД МВР- по електронна поща на адрес odmvr.stz@gmail.comI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Пиша как се проверяваха преди 3-4 години.Плащаше се за справка и за таксата на банката и излизаше 3лв. Поне в Бургас беше така.Скоро не ми се е налагало и дано не ми се налага да правя справка в КАТ.http://fakti.bg/avto/3383-kak-da-pro...-si-tochki-234Статията е от 2010 г.
Коментар
-
Тя цялата тая педерастия с контролните точки е шитня.В талона пишеше едно време: "притежава .... контролни точки" и на ръка беше изписано 39. Би трябвало, като ти вземат талона и ти го върнат след акт, да пише новия (по-малък) размер. Обаче те ти връщаха старото талонче, на което пак пише, че притежаваш 39 точки.Сега гледам на новите талони са го променили - пише "първоначален размер 39 точки" и толкоз. Нищо не значи. Тотално безсмислена глупост. Между другото - тия талони са толкова лесни за копиране, че няма накъде.Цялата тая работа с тях е някаква тотална бумащина. Също като 3-те отделни документа за гражданската отговорност (полица, стикер и картонче). Ха си забравил единия от тях - ха глоба! Също като документите за преглед - стикер, малък талон, голям талон... Бумаги да има... тая администрация нали нещо трябва да "работи".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар