Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко контролни точки имате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм примерен шофьор с пълен брой точки . Имам само един фиш за влизане в забранена улица и не че се оправдавам, ама знака беше забит в едно дърво.
    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
    Suzuki Vitara 2.0V6
    Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Esper написа:
      Знам ли... В този ред на мисли има ли някакъв начин да разбера без да се редя на гише?Преди няколко години бях останал със 7, после си купувах и стана някаква грешка явно, защото след подмяната на книжката си бяха в пълен размер. Но за кратко...Откакто обаче не употреблЯвам автомобил най-накрая спрях тенденцията непрекъснато да ги губя.Явно тая игра не ми се удава
      И при мен е нещо такова, ама под 20т. не съм слизал и на курсове за възстановяване не съм ходил. Обикновено ме хващат за превишена скорост. Понякога и Силата не помага.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Към момента съм с 35к.т.
        Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
        Chevrolet Aveo

Коментар

Тая тема не е за мен,нямам нарушение от три години,но точките не се връщат.

Коментар

Lane Staley написа:
            Интересно е за колко км човек има акт или фиш. Защото за някой може 10 години да са 10К км, а за друг това да са 6 месеца.
            Определено да.Имам отнети около 10т в момента.

Коментар

сички. Не знаех, че са толкова много.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Човек да не ви се похвали!На косъм бях сутринта да ми вземат някоя и друга точка, че и колата да спрат от движение...И то само заради моя мързел!!!Снощи ми изгоря едната крушка, имам резервни, но оставих за днес да я сменям, че уж на по-светло.И ме спряха да ми кажат, че не ми свети крушката, и викат - тъй и тъй сме те спрели, дай документите... пък аз съм закъснял за прегледа с няколко месеца (както обикновено)... и се разминах с фишче, щото бях много ухилен и даже им разказах един виц.Кво да се прави... хубавите работи стават или с пари, или с хумор...като няма пари...

Коментар

Ама виц за полицаи ли им разказа :D По темата - и аз имам 39 точки.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

От къде знаете с колко точки сте? Аз не знам колко точки имам, нито къде мога да ги проверя.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                      От къде знаете с колко точки сте? Аз не знам колко точки имам, нито къде мога да ги проверя.
                      На гишето в КАТ се проверяват срещу 3лв.(по спомен от преди години).Ако нямаш нарушения последните 2 години,ти се възстановяват автоматично пълният размер точки.Другият вариант за възстановяване на 1/3 от първоначалният размер е да ходиш на курс.Там решаваш една листовка и ти издават свидетелство,което занасяш на гишето в КАТ и ти ги добавят към актива от точки.http://www.starazagora.mvr.bg/Servic...usluga+3-3.htmhttp://www.starazagora.mvr.bg/Servic.../service_3.htm
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз имам пълния размер 39 точки,но преди около 4 години ме спряха за без колан и ми бяха отнети 8,обаче вече са възстановени
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

krasio_79bs написа:
                          На гишето в КАТ се проверяват срещу 3лв.(по спомен от преди години)....
                          Ти сериозно ли?Не стига това, че трябва да загубя време да се наредя на гише но и трябва да дам пари за да ми кажат колко точки имам?!?Щото в страницата, която си дал линка "Информация за броя на наличните контролни точки" сочи към секция "Издаване дубликат на контролен талон" И друго:
                          ...Заявленията за достъп до обществена информация се приемат:- в деловодството на ОД МВР- по електронна поща на адрес odmvr.stz@gmail.com
                          Пощенската кутия на деловодството на МВР Стара Загора в жимейл?!?Ми да бяхте я направили поне в ебъвъгъзъ.бг поне бе, туземци!Изобщо това е е....ти аборигенското ведомство, не знам как мога да очаквам някакви електронни услуги от организация, ползваща все още пишещи машини!При това дори листата често се налага служителите да си купуват сами!!!Ми сори Оги, няма да мога да гласувам тук.Или сложи в анкетата нещо от сорта "има ли му бабата другарко колко са звездите?!?" Има хора, при които точките са доста променлива величина :P
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Пълен размер, в златен талон.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Пиша как се проверяваха преди 3-4 години.Плащаше се за справка и за таксата на банката и излизаше 3лв. Поне в Бургас беше така.Скоро не ми се е налагало и дано не ми се налага да правя справка в КАТ.http://fakti.bg/avto/3383-kak-da-pro...-si-tochki-234Статията е от 2010 г.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тя цялата тая педерастия с контролните точки е шитня.В талона пишеше едно време: "притежава .... контролни точки" и на ръка беше изписано 39. Би трябвало, като ти вземат талона и ти го върнат след акт, да пише новия (по-малък) размер. Обаче те ти връщаха старото талонче, на което пак пише, че притежаваш 39 точки.Сега гледам на новите талони са го променили - пише "първоначален размер 39 точки" и толкоз. Нищо не значи. Тотално безсмислена глупост. Между другото - тия талони са толкова лесни за копиране, че няма накъде.Цялата тая работа с тях е някаква тотална бумащина. Също като 3-те отделни документа за гражданската отговорност (полица, стикер и картонче). Ха си забравил единия от тях - ха глоба! Също като документите за преглед - стикер, малък талон, голям талон... Бумаги да има... тая администрация нали нещо трябва да "работи".

Коментар

Working...
                                X