Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко контролни точки имате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

39, никога не са ми отнемани точки.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Много сме примерни всички бре Всичките са си мои.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

39.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Пълния размер - 39 имам. С един акт от който загубих само пари.

Коментар

Пълния размер, който мога да имам, но са ми били отнемани точки преди време
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пълния размер, който мога да имам,плюс "златен"/розов/талон.
              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

За момента 39 и се надявам дълго време да са толкова.Отнемани са ми доста точки за какви ли не глупости(колан,телефон,неправилно спиране и други такива)
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

32, -7 за без колан. Преди 5 години ми отнеха пак 7 за +31км превишена скорост, но се бяха възстановили до втория ми и последен засега акт. Основният ми проблем е, че съм слаб в дипломацията и воденето на бизнес-преговори :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пълния размер(39), който мога да имам, не са ми отнемани точки. За 12 години стаж нямам дори фиш
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

39, отнемани са ми преди време за колан на 50 м от вкъщи Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 , но в момента са в пълен размер.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Имам златен талон Не са ми отнемани точки никога. Имам само един фиш за превишена скорост.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

39 все още
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Пълния размер, който мога да имам, но са ми били отнемани точки преди време! Тооо до тук добре, щот’ се кротнах вече! Ама преди по системата с "дупките" по талона... малиииии като гърмян с ловджийска пушка беше постоянно! Нямаше такова нещо да нямам дупки по него.

Коментар

Пълният размер. Имам няколко акта, предимно за неправилно паркиране, без да ми отнемат точки
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Знам ли... В този ред на мисли има ли някакъв начин да разбера без да се редя на гише?Преди няколко години бях останал със 7, после си купувах и стана някаква грешка явно, защото след подмяната на книжката си бяха в пълен размер. Но за кратко...Откакто обаче не употреблЯвам автомобил най-накрая спрях тенденцията непрекъснато да ги губя.Явно тая игра не ми се удава
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X