Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко контролни точки имате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко контролни точки имате?

Аз имам 39. Не са ми отнемани, към момента нямам актове, с които предстои да ми отнемат точки.

39
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Пълен размер. Имам актове, точки не са ми вземани. Този отговор го няма Едит: Оги, мерси. Цъкнах се :D
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ами, аз точки нямам по дефолт . Карам с книжка от друга страна. Да чукна на дърво, нарушения до сега нямам никакви. Само преди 13 години като си взех книжката, ме хванаха с 93 градско,.. лудо младо.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

39, имах акт, с който ми отнеха "златния" талон. След няколко години - пак със "златен".
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

С първия отговор имах предвид всички случаи, при които никога не е имало отнемане на контролни точки. Отговорът не е изписан много коректно, ще му направя малка редакция.

Коментар

39.Някога, преди много време, са ми отнемани, но след 2 години са се възстановили.От поне 3-4 години не са ми писали акт. Само тук там някое фишче, и веднъж една картичка от една мобилна камера.

Коментар

39, заради един тъп фиш, да се водя по акъла на мой приятел да му купувам цигари в 3 през ноща, не можах да си извадя златен талон.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оооооох, ще ви спестя изброяването на нарушенията.... общо имам отнети 92 контролни точки.Към момента имам 39 контролни точки и синьо талонче П.П.Каква ти е идеята, Оги?

Коментар

аз съм с 39, не са ми отнемали, имам два глупави фиша - не носи свидетелство за управление, и не спира на знак стоп (хранилка)
                    Брава 1.6

Коментар

39, не са ми писали акт, който отнема точки, обаче от преди да въведат точките някъде през 99-та имам един за неспиране на Стоп и преди това един за неправилно паркиране през 98-а.

Коментар

Интересна ще е статистиката, но така не е ли малко е изкривена работата. Интересно е за колко км човек има акт или фиш. Защото за някой може 10 години да са 10К км, а за друг това да са 6 месеца. И някой да има акт/фиш на средно 10К км, а друг на 50 К. Моите са средно на 30К км.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nikolce написа:
                          Ами, аз точки нямам по дефолт . Карам с книжка от друга страна.
                          Ами, аз точки нямам по дефолт . Карам с книжка от друга страна.
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Kuku написа:
                            П.П.Каква ти е идеята, Оги?
                            Напълно статистическа. Правя един проект и ми трябват данни. Надявам се тази анкета да ми помогне. Засега ми помага, върви добре с набирането на гласове. Благодаря на участниците.

Коментар

Working...
                            X