Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писаха ми акт но не ми взеха талона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много правилно. Като са сбъркали да ти оставят талона и ти им дай урок!При тези отношения морал няма - и в съда не отсъждат по морал, а по закон. И който успее да докаже че е по прав пред закона печели.За сега водиш убедително Изобщо не знам как в полицията са предприели някакви действия по този акт и се е стигнало до НП след като има фрапиращи нарушения при изготвянето на акта?Може да е някаква игра - нищо не подписвай и не получавай - твое право е!За моралистите в темата - тъй като слушаме само едната страна, а другата вероятно ще каже точно обратното ние няма как да разберем кой казва истината. И затова трябва да се придържаме към фактите. А те са че талонът си е у него. Което автоматично означава че актът е съставен при нарушаване на закона и не е действителен. Именно задържането на талона доказва че е била извършена проверка и е установено някакво нарушение от притежателя му.Друг въпрос е че постовете ти трудно се четат ...

Коментар

Именно задържането на талона доказва че е била извършена проверка и е установено някакво нарушение от притежателя му.[/quote]А дали колегата не се е подписал на акта.
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Карай си с акта. Аз така правя никога не им давам талона казвам забравил сам го защото глобата е 10 лв. От 6 месеца карам с акта в София ми написаха за черните стакла акт но никой не ме търси и аз никого не търся. Ти сам си избираш как да постъпиш

Коментар

чл.157 (6) (Нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) При съставяне на акт за нарушение по този закон контролният талон се отнема и се връща наводача след изпълнение на задължението по чл. 190, ал. 3. Актът за нарушението заменяконтролния талон за срок до един месец от издаването муКакво ще кажете дали ще ми помогне този чл.

Коментар

им казах че нищо няма да подписвам след което веднага дойде още една партулка за свидетели и закаха че ще ми пишат акт и за приказване по телефона и си писаха пичовете но талона остана в мене но и другото което на самия акт е подчертано че служи за контролен талон 1 месец И сега излезна наказателното постановление и ме търсят да ми го връчат
            Подписа ли акта или не ?Какво пише в акта ? Да не пише, че водача се движи без талон и тогава как ще ти го вземат?
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Айде пак съчинения ... ако не си е носел талона в акта му щеше да пише още едно нарушение което се наказва с 10 лева глобаИ кво като го е подписал? Актът е невалиден е без контролния талон.Както четем законите при нарушаване от водачите така трябва да ги четем и при нарушаване от полицаите ...

Коментар

ilkor написа:
                Айде пак съчинения ... ако не си е носел талона в акта му щеше да пише още едно нарушение което се наказва с 10 лева глобаИ кво като го е подписал? Актът е невалиден е без контролния талон.Както четем законите при нарушаване от водачите така трябва да ги четем и при нарушаване от полицаите ...
                Илко , а откъде си сигурен ,че колегата не е казал че в момента талона не е в него ? Тогава те са написали акта и може би в акта да пише и за талона и сега в наказателното постановление да има глоба и за талона.Момчето бяга от постановлението .Е как да се разбере как стоят нещата тогава.Да ,може да е напълно право момчето, да не са му взели талона и сега полицаите да се оправят.Но , за да дойде още една патрулка и четирима полицаи да допуснат такава грешка ,малко ме съмнява .Както и да е ,нека момчето си разреши въпроса по най безболезнения начин.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ами аз го написах по горе че чуваме само едната страна. Той казва че талона е у него - не са му го взели а не казва че не го е дал
                  dogydog написа:
                  ... и си писаха пичовете но талона остана в мене ...

Коментар

Working...
                  X