Писаха ми акт за без колан и приказване по телефон , но не_ми взеха контролния талон , какво да правя търсят ме вкъщи полицаите да ми връчат наказателното постановление .Някои знае ли дали е задължително отнемането на талона при тези нарушения да обжалвам Благодаря предварителноГрешен раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писаха ми акт но не ми взеха талона
Collapse
X
-
ogi28b написа:Абсолютно задължително е изземването на талона като доказателство. Сигурно ли е че са ти писали акт, или е просто фиш, който си разписал?Ако не ти вземат талона, актът е без стойност, те могат така да си съставят актове на стотици хора, не е трудно да им намерят личните данни.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Когато питах друг полицаи ми каза че само при съставяне на акт за без застраховка не се взема контролния талон , а относно обжалването ще обжалвам защото констатираха нарушението при разминаване ( разминах се с патрулката и те обърнаха име спряха с буркани и сирена и при разминаването се бях подпрял на вратата и след като ме отбиха на една спирка на 20м по-надолу по пътя ми казаха че ще ми съставят фиш аз ги попитах за какво те миказаха за без колан аз им казах еми нали ме видяхте 4е съм с колан като спряхте до мене те казаха да ама ти го сложи после бля бля спорих с тях и полицая ми вика признаи си като мъж че си бил без колан аз им казах че съм си бил с колан и че те неса видели добре нещо и им казах че нищо няма да подписвам след което веднага дойде още една партулка за свидетели и закаха че ще ми пишат акт и за приказване по телефона и си писаха пичовете но талона остана в мене но и другото което на самия акт е подчертано че служи за контролен талон 1 месец И сега излезна наказателното постановление и ме търсят да ми го връчат Това е цялата история и също така полицая ми каза че доста често ще се срещаме понеже това става в Свищов а пък аз съм студент там
Коментар
-
Абе я в кръглата папка! Аз от една година си карам с акт, че даже и си ми е по-добре, защото обикновенно се смиляват и не ми пишат! Ако ти го вземат междувременно за друг акт - кофти става, но дотогава си карай с талона и се прави на ударен! А акта можеш да го прибереш в кръглата папкаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ilko-gd написа:ogi28b написа:Абсолютно задължително е изземването на талона като доказателство. Сигурно ли е че са ти писали акт, или е просто фиш, който си разписал?Ако не ти вземат талона, актът е без стойност, те могат така да си съставят актове на стотици хора, не е трудно да им намерят личните данни.
Коментар
-
dogydog написа:констатираха нарушението при разминаване ( разминах се с патрулката и те обърнаха име спряха с буркани и сирена и при разминаването се бях подпрял на вратата и след като ме отбиха на една спирка на 20м по-надолу по пътя ми казаха че ще ми съставят фиш аз ги попитах за какво те миказаха за без колан аз им казах еми нали ме видяхте 4е съм с колан като спряхте до мене те казаха да ама ти го сложи после бля бля спорих с тяхAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар