Не става дума за пакетирани и етикирани неща, а за опаковани и с обща цена на гондолата - яйца например. Случвало се е да има етикет на място 2.29, а на касата - 2,69. И идеята е - ако мине. Само не ми обяснявайте, че това е случайно, а оправданието е - Те евтините свършиха, колегите не са махнали етикета с цената, като са заредили скъпите. Хайде, бе, а защо никога не се случва обратното?Веднъж купувах щоколадови яица за племенниците и на касата сената се оказа съвсем друга. Върнах се и установих, че са сложили само скъпи на местата на евтините.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лъжите в магазините
Collapse
X
-
Абре от толкова години има такива големи вериги - до сега като се грижат за клиента толкова е трябвало да се измисли как да не се получават тези неща.Като електронните етикети ,ама или мн пари им излиза да ги вкарат или така им отърва...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Като ви чета мненията...все едно гледам един филм от който една реплика е станала култова за България..."Ама защо те мене ще ме цакат с топла бира?!?"Че има вериги в които се правят мизерии има...ама да изкарвате всички големи вериги са подготвили новата световна конспирация...и на мен ми се е случвало да се опитат така да ме минат...случвало се е и да се мина...но не вярвам да е умишлено...а и като го работя в момента знам, че не е...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Като ви чета мненията...все едно гледам един филм от който една реплика е станала култова за България..."Ама защо те мене ще ме цакат с топла бира?!?"Че има вериги в които се правят мизерии има...ама да изкарвате всички големи вериги са подготвили новата световна конспирация...и на мен ми се е случвало да се опитат така да ме минат...случвало се е и да се мина...но не вярвам да е умишлено...а и като го работя в момента знам, че не е...
Коментар
-
Ако обичате да ви цакат, цакайте се. И аз обичам, когато някой друг се цака. на мен пък ми е писнало от "работяги", на които работата им е да сменят етикети, а те и това не могат да свършат като хората. На това отгоре претендират, че това им било работата, ама те не били виновни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kiselo написа:Като ви чета мненията...все едно гледам един филм от който една реплика е станала култова за България..."Ама защо те мене ще ме цакат с топла бира?!?"Че има вериги в които се правят мизерии има...ама да изкарвате всички големи вериги са подготвили новата световна конспирация...и на мен ми се е случвало да се опитат така да ме минат...случвало се е и да се мина...но не вярвам да е умишлено...а и като го работя в момента знам, че не е...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ако един магазин иска да не стават такива ’случайности’ може да въведе правилото ако клиент намери разлика между етикета и маркираното на касата да получава продукта безплатно, за сметка на работника объркал етикета. Сигурен съм, че това ще повиши вниманието на работниците. Ама да се чудиш що не го въвеждат това...
Коментар
-
ls1 написа:Ако един магазин иска да не стават такива ’случайности’ може да въведе правилото ако клиент намери разлика между етикета и маркираното на касата да получава продукта безплатно, за сметка на работника объркал етикета. Сигурен съм, че това ще повиши вниманието на работниците. Ама да се чудиш що не го въвеждат това...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
VIT написа:kiselo написа:Като ви чета мненията...все едно гледам един филм от който една реплика е станала култова за България..."Ама защо те мене ще ме цакат с топла бира?!?"Че има вериги в които се правят мизерии има...ама да изкарвате всички големи вериги са подготвили новата световна конспирация...и на мен ми се е случвало да се опитат така да ме минат...случвало се е и да се мина...но не вярвам да е умишлено...а и като го работя в момента знам, че не е...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ls1: Tи знаеш ли такъв магазин? Да ходя само от там да пазарувам.Yavor: Нищо чудно, че производителността в БГ е на толкова ниско ниво, след като има хора, които да смятат, че е ОК някой да не си върши работата. И още по лошо - ние трябва да търпим това, защото те били хора като нас. Всъщност те не са хора като мен, защото аз си върша работата както трябва. В края на краищата са виновни и преките им началници и така до края на веригата, защото явно те не си вършат работата да накарат персонала да работи както трябва. Все пак да попитам: Каква научна степен ти трябва, за да можеш да сменяш етикети ефективно, без да бъркаш или пропускаш??Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз не знам да има такъв магазин. Просто казах, че ако магазините са искренни в усилието си да няма такива грешки ще въведат това правило. Те нищо не губят, защото е за сметка на сбъркалия работник. Напротив, магазина даже ще спечели реноме. Но щом не го правят това, значи гледат далаверката от ’грешките’.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар