Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ: Пешеходците са най-големият проблем на пътя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Пресен пример от сутринта: По основните булеварди пешеходните пътеки ги направиха английски тип - издигнати целите на нивото на тротоара, и служат и като легнал полицай.Щеш-не щеш - спираш като има хора.Само на 30 метра преди такава пешеходна пътека днес един решил да пресича пред мен, по средата между платната има мантинела... но не, той не може да извърви още 30 метра до пешеходната пътека, а аз трябва да не го блъскам! Казвам ви, идеше ми да го закача с калника нарочно, с КЕФ.
    Това и мене много ама Много ме дразни!Аз съм имал сходен случай на пътя сложен светофар само и единствено за пешеходците (и това в на сравнително натоварено трасе)Спира се движението и в двете посоки за да пресекат безопасно хората и въпреки това МАЛОУМНИЦИ пресичат след или преди светофара.В Перник също имаме такъв проблем понже хората ги мързи да обиколят и да минат през подлеза пресичат един път ЖП релси,после пресичат двулентов път от околовръсното,прескачат мантинела и пак пресичат двулентов път.И заради тия ’екстремисти’ ограничението на скоростта на това място от околовръсното е 40км.Никога няма да се научим на прости правила,НИКОГА!
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
      В Перник също имаме такъв проблем понже хората ги мързи да обиколят и да минат през подлеза пресичат един път ЖП релси,после пресичат двулентов път от околовръсното,прескачат мантинела и пак пресичат двулентов път.И заради тия ’екстремисти’ ограничението на скоростта на това място от околовръсното е 40км.Никога няма да се научим на прости правила,НИКОГА!
      Аз мисля, че мястото за което говориш е с надлез, като идваш от Кюстендил в посока София - след авто и ЖП гарата нали?На всичкото отгоре заради това е сложен и знак за ограничение на скоростта и ченгетата вместо да глобяват пешеходците - висят на хранилката и глобяват шофьорите... Там ми е идвало не да кривна и да го сгазя, а да му напълня мързевия задник със 3 нули от ижовката... Засега се отървават само с псувни...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Доста голям проблем са пешеходците, най-вече защото не се водят отговорни участници в движението и не носят отговорност за нищо. Преди година видях следната картинка на Цариградско шосе в София. Един човечец на средна възраст, носейки един огромен телевизор (от старите), чакаше да пресече по средата между двете платна до мантинелата при Полиграфическия комбинат. Значи преди аз да го видя е пресякъл едното платно..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 И какъв е извода, ако някои такъв гении ми изскочи на пътя и аз го ударя, трябва да го лежа защото е решил да пресича Цариградско??? Или Околовръстното..... оставам си с псувните в главата си.....
        Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
        Suzuki Vitara 2.0V6
        Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          Полицайте трябва да са по кръстовищата не да се крият зад храстите .Не трябва да се правят вдигнати пешеходни пътеки а подлези -надлези.
          +1 , вече станаха по-модерни, сменят си козината ,с тия радарни камери,направо избиха рибата с честитки :D В нашия район са оборудвали коли на полицията без опознавателни знаци, даже последното което чух,е че ползват някаква уазка-фургон,и спират някъде на основно на завой с ограничение,и пердашат скамерата.А най-новото е радарни камери в градени в някакви си куфари, и слагат го някой довар или паркирал автомобил, и жулят снимки.За последното в нашия град имало 7 бр, и самите мой познати дето бачкат в системата,не знаят къде ги залагат, в последната минута началника решавал. :DP.S-А някой ги е виждал тези творения , нека каже как точно действат, и има ли начин да ги заблудим.
          Fiat palio 1.7td

Коментар

Те такова животно като българския пешеходец НЯМА.Всеки ден гледам какви ли не абсурдни ситуации. Има подлез като слънце,ама нейсе да мине оттам.Пешеходна пътека,ама той ще пресича на 5-10 метра от нея.Нямам думи просто.Другото ,което много мразя и скоро някой ще го отнесе,е велосипедист на пешеходна пътека и да си мисли че е с предимство.
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              veskobravo написа:
              В Перник също имаме такъв проблем понже хората ги мързи да обиколят и да минат през подлеза пресичат един път ЖП релси,после пресичат двулентов път от околовръсното,прескачат мантинела и пак пресичат двулентов път.И заради тия ’екстремисти’ ограничението на скоростта на това място от околовръсното е 40км.Никога няма да се научим на прости правила,НИКОГА!
              Аз мисля, че мястото за което говориш е с надлез, като идваш от Кюстендил в посока София - след авто и ЖП гарата нали?На всичкото отгоре заради това е сложен и знак за ограничение на скоростта и ченгетата вместо да глобяват пешеходците - висят на хранилката и глобяват шофьорите... Там ми е идвало не да кривна и да го сгазя, а да му напълня мързевия задник със 3 нули от ижовката... Засега се отървават само с псувни...
              Точно за това място става дума.Има и надлез и подлез, е верно че требва да се заобиколи,но аз винаги забикалям и минавам през подлеза,а не прескачам мантинели....най-глупавото е че има знак 40км. а пешеходна пътека няма и въпреки това както казваш глобяват само за превишена скорост,а за глобен пешеходецна това място не съм чул.
              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
                kiro_of_the_day написа:
                veskobravo написа:
                Точно за това място става дума.Има и надлез и подлез, е верно че требва да се заобиколи,но аз винаги забикалям и минавам през подлеза,а не прескачам мантинели....най-глупавото е че има знак 40км. а пешеходна пътека няма и въпреки това както казваш глобяват само за превишена скорост,а за глобен пешеходецна това място не съм чул.
                Не знаех, че има и подлез...Баси, малоумието е пълно.В такъв случай би трябвало пешеходците да ги глобяват двойно!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                X