Един умен катаджия.Пешеходците и опасното им поведение на пътя са най-големият проблемВие какво мислите по въпроса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ: Пешеходците са най-големият проблем на пътя
Collapse
X
-
slonikon написа:най-големият проблем на пътя са малоумните глоби.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Пресен пример от сутринта: По основните булеварди пешеходните пътеки ги направиха английски тип - издигнати целите на нивото на тротоара, и служат и като легнал полицай.Щеш-не щеш - спираш като има хора.Само на 30 метра преди такава пешеходна пътека днес един решил да пресича пред мен, по средата между платната има мантинела... но не, той не може да извърви още 30 метра до пешеходната пътека, а аз трябва да не го блъскам! Казвам ви, идеше ми да го закача с калника нарочно, с КЕФ.
Коментар
-
За мен тая статия и приказките на този началник са пълни глупости. Мотористите щели да решат въпроса .Камерите преди година казваха че ще решат въпроса . Глупости на търкалета . С просто око се вижда, че на всяка крачка се правят нарушения било от пешеходци ,било от водачи . Ама водачите като са наши хора ,какво да правим ? Показах ви снимка как паркират самите полицай пред полицейското управление. Ужас. Девет коли спрели в насрещното движение , а само една по посока на движението .Как ще искаш от тия хора да въведат ред в града като самите те са най големите нарушители ???? Въобще е една ,майка плаче -грамофон свири .
Коментар
-
Съгласен съм, пешеходците са ако не най-големия проблем, то един от най-големите. Постоянно има самоубийци... Съгласен съм обаче като пешеходец, че не винаги ти се разкарва до пешеходна пътека, разбирам ги. Обаче на натоварени кръстовища, където има светофари да се опитват да минават на червено между колите... За такива случаи вече според мен трябва да се промени закона и пешеходеца да си носи отговорността, ако някой го блъсне...
Коментар
-
Yavor написа:slonikon написа:най-големият проблем на пътя са малоумните глоби.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:най-големият проблем на пътя са малоумните глоби.
Коментар
-
Аз винаги във форума съм защитавал пешеходците, но за мен е факт, че през последните 2-3 години шофьорите малко от малко попромениха манталитета и започнаха да спират, докато при пешеходците няма абсолютно никаква промяна, хваща диагонала и си пресича дето си ще когато си ще. Но другия виновник са властите, които така и не могат да направят едно балансирано разпределение така че взаимното пречене да е минимално. Не може във Варна на 3 ленти в едната посока и 3 ленти в другата да се слага легнал полицай, при положение, че 30 метра встрани има подлез, а отскоро и светофар, визирам Осми приморски преди завод Дружба във Варна. Да, подлезите са ни гнусни, да ги освежат и ремонтират, след което да наложат на пешеходците да ги ползват, щото няма да има вече оправдание. Същото е и за легналия полицай между Червения и Общината, 50 метра в едната и 100 метра в другата посока има светофари, пешеходеца ще избиколи и ще пресече там. Не може на платна с по 3 ленти, постоянно натоварени, да им слагаш пешеходна пътека по средата.
Коментар
-
Бе вие оставете глобите, а си внимавайте, защото има места, където циганите си вадят по стотина лева ей така!Седи си до пешеходната пътека скрит зад дървото и докато ти намаляваш оня се хвърля на предния капак. Докато дойде линейката се събере една тумба цигани и като видиш какво те заплашва, вадиш 100 лв. да се отървеш. А на циганчето нищо му няма!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ls1 написа:По едно време край Варна до Каменар бременни циганки се мятаха на капака отпред.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Immortal написа:Пресен пример от сутринта: По основните булеварди пешеходните пътеки ги направиха английски тип - издигнати целите на нивото на тротоара, и служат и като легнал полицай.Щеш-не щеш - спираш като има хора.Само на 30 метра преди такава пешеходна пътека днес един решил да пресича пред мен, по средата между платната има мантинела... но не, той не може да извърви още 30 метра до пешеходната пътека, а аз трябва да не го блъскам! Казвам ви, идеше ми да го закача с калника нарочно, с КЕФ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар