Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за телефон - Lumia 900, SE ARC S или друг?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм с LUMIA. И с HTC. HTC го имам вече почти 2 години. Като взех Нокията, много ми хареса и като функционалност, и като меню и като приложения и Ундиуса е супер. Нещо ново, просто. Супер доволен съм Нокията, батерийте и на двете ми държат по 2 дни. Препоръчват ти Нокията

--------------------

Коментар

Galaxy S3 miniстарндартния S3 е меко казоно огромен
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        Galaxy S3 miniстарндартния S3 е меко казоно огромен
        Аз точно него чакам или пък новия Нексус - този път ще го правят LG.Все си мисля че Нексуса винаго ще е най напраед с фърмуера, все пак си е на гуглетата...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Стария Nexus е много добра машинка!
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега, по напред го каза точно и ясно, Уиндоус е повече насочен за работа (макар и да е лесен за ползване), докато Андроид е предимно за забавление в свободното време. Отделно че е по-хакерски устроен ако мога така да се изразя :D.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Съвет за телефон - Lumia 900, SE ARC S или друг?

pitbules написа:
              колеги ще си вземам телефон и се колебая между сони ериксон арк с или нокиа лумиа 900 нокиата е с уиндоус и е сложна мисля за ползване ако някои има др предложение и съвет да сподели.Поздрави
              Друго предложение 1 , и сравнение с нокиа лумиа 900Друго предложение 2Друго предложение 3

Коментар

Колеги и аз имах притеснение, с големината на телефона, но повярвайте точно след 1 седмица, ще ви се струва малък! Имам приятели и с s 3 и с Note, айде Note е малко прекален, но единственото му гадно е, че като говориш и ти заема половината ръце! Иначе за приложения, филми, игри и интернет е зверски удобен! S3 за мен е с най-удобни размери! Даже и с 1 ръка можете да си работите без никакъв проблем! Според мен ако ще е смарт да е голям иначе малко смисъла се губи! Ако имате приятели с с3 - помолете ги да ви го дадат за 1-2 дена да си поиграете и изобщо няма и да се сетите за мини простотии!
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                X