колеги ще си вземам телефон и се колебая между сони ериксон арк с или нокиа лумиа 900 нокиата е с уиндоус и е сложна мисля за ползване ако някои има др предложение и съвет да сподели.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон - Lumia 900, SE ARC S или друг?
Collapse
X
-
Колебаеш се за Лумиа 900, като в същото време и на подобна цена можеш да се сдобиеш с Галакси S3 ? Мисля, че трябва да прочетеш повече сайтове с ревюта и да сравниш по-подробно функциите на моделите. Аз до 2-3 дни вземам S3-ката и вече ми треперят ръцете, а ти се колебаеш дали да дадеш сума ти пари за Lumia 900... 160 грама... само 16 ГБ памет, без възможност за карта...Само така информативно да кажа, че разликата между едно- и 4-ядрен процесор е фрапираща. Вземай S3.
-
Отделно че са с коренно различни ОС и това коя е по-удобна за ползване е въпрос на вкус и навици. Иначе Оги е прав, че да налееш маса пари само за това че е NOKIA е направо смешно, при условие че има къде по-добри предложения за тази сума.п.с. как 600 евро той тук е 900лв. без договор... Даже тук е още по-евтин.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вземай тогава СГС 2 и си свиркай .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз съм с Lumia 800 и съм невероятно доволен от телефона си....определено мисля следващия ми да е Lumia 920...а в интернет Lumia 900 я има за 700лв...От начало и аз имах предразсъдъци за WP7 но няколко часа след като го взех се влюбих в него...супер е user friendly и лесен за разучаване...нищо не ми липсва в него...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Не съм казал че Уиндоус е сложен за ползване, използвам телефони и с двете ОС. Но явно щом колегата се притеснява от сложността им едва ли ще се занимава с преинсталиране, ъпдейти и т.н. а NOKIA-та се съмнявам да получи официален такъв към WP8 да речем, за разлика от СГС 2 до "Желиран Боб" нали .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Сравних цените в сайта на моя основен оператор, който не е ментел, нито виваком, ама да не правя реклама - ще си замълча. Лумиа 900 е 32 на месец за 2 години, Галакси 3 - 34 на месец. Но при такава фрапираща разлика в цените, каквато е при колегата - може би Лумиата е удачен избор, но не мога да дам отзиви. Относно Галакси 2 - уж ще има официално обновяване до версия 4.1, ама кой знае...
Коментар
-
batproho написа:Не съм казал че Уиндоус е сложен за ползване, използвам телефони и с двете ОС. Но явно щом колегата се притеснява от сложността им едва ли ще се занимава с преинсталиране, ъпдейти и т.н. а NOKIA-та се съмнявам да получи официален такъв към WP8 да речем, за разлика от СГС 2 до "Желиран Боб" нали .Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Колега за какво ще ползваш телефона? Аз съм с galaxy s 2 и мога да кажа, че за игрички и ровене в интернет е перфектен, за гледане на филми - не до там! Ако ще го ползваш главно за разговори - батерията държи по 1 ден максимум 16 часа! Нокията е хубава, с windows mobile е, така че ако ще я ползваш повече за работа - по удобна ще ти е! Като цяло според мен - windows е по удобен за работа, андроид за свободното време! Но след като свикнеш - по големия дисплей си е доста голямо предимство!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар