Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е за вас храна?
Collapse
X
-
PREDATORst написа:Synthy написа:Lane Staley написа:Това гаранция за качество ли е?...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е и флекса ги прави, както и камъка навън на двора. Ама бързо се изтъпяват след това. Засега ще карам с ламелния диск, като приключи - може да дам тогава пари за точило."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Точене на нож
Най-добре се точи нож по следния начин:-Първо трябва да се заточи на камък(да се хване,казваме на професионален жаргон)най-добре става на ситен камък,като се облива камъка с вода през цялото време-след това трябва да се прекара през буково дърво(няколко среза)за да падне Калата(ситните стружки които се отделят от метала)-и накрая трябва да се заточи на Масат(онова обло или плоско нещо,което трябва да имате)колкото е по голям ъгъла на ножа там където режете-с такъв ъгъл трябва да го плъзгате по Масата-само с обяснения не става-трябва да се види,и после упражненияПОСЛУШАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Коментар
-
Lane Staley написа:Synthy написа:Абе вие като режете месо, после трябва ли да точите ножа? Аз като режа пилешки някакви неща, след това ножа не стаа за нищо, примерно кило пилешко месо да нарежа на парченца (бутчета да речем), и след това трябва точене.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Точене на нож
snake1969 написа:Най-добре се точи нож по следния начин:-Първо трябва да се заточи на камък(да се хване,казваме на професионален жаргон)най-добре става на ситен камък,като се облива камъка с вода през цялото време-след това трябва да се прекара през буково дърво(няколко среза)за да падне Калата(ситните стружки които се отделят от метала)-и накрая трябва да се заточи на Масат(онова обло или плоско нещо,което трябва да имате)колкото е по голям ъгъла на ножа там където режете-с такъв ъгъл трябва да го плъзгате по Масата-само с обяснения не става-трябва да се види,и после упражненияПОСЛУШАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Lane Staley написа:Колега, форумът го знам Аз не съм маниак, имам определени интереси, но са далеч от мания Snake, да ти изпратя 5-6 ножа да ми наточиш?А, за храната - сега правя ребърца. Свински. Да ми е сладко :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ох, като малък много обичах да ходя на казан. Почти винаги ходехме вечер и стояхме до късно, в казана едно топло, готино...Завиждам ти за наденицата с праз. С топъл бял хляб, ммммммммм, спри сърце ( стомах ) :D А за тази вечер ще правя език с масло. Малко ще експериментирам с рецептата, да видим дали ще се получи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
За мен правилната храна е предимно животински белтъци, комплексни въглехидрати, минимум пържени мазнини(защото се превръщат в трансмазнини, което не е готино), минимум боклуци(вафли, кроасани, шоколади), никакво газирано. Алкохол също от доста време не пия, но да речем чаша вино или бутилка бира не вредят. :D`95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...
Коментар
-
1995PuntoELX75 написа:За мен правилната храна е предимно животински белтъци, комплексни въглехидрати, минимум пържени мазнини(защото се превръщат в трансмазнини, което не е готино), минимум боклуци(вафли, кроасани, шоколади), никакво газирано. Алкохол също от доста време не пия, но да речем чаша вино или бутилка бира не вредят. :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар