Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скок от ръба на планетата
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Без да умаловажавам успехите, които има този Иван Трифонов, такива "идеи" са се осъществявали още през 60-те.По същия начин, от капсула, издигната от балон, в скафандър, скача и ръководещия връзката с Баумгартнер - Джоузеф Китинджър през 1960, руснаци скачат през 1962 (Андреев и Долгов, като Долгов загива от декомпресия заради счупен скафандър), дори и друг българин е скачал - още през 1957 - полк.Калъпчиев скача от 16 км без скафандър (подобрявайки 5 световни рекорда).Тъй че тоя Трифонов - може и да е имал някакви идеи, но в никакъв случай не са били уникални и едва ли Баумгартнер му ги е "откраднал"!Смеем се на македонците, че всички ги изкарват македонци, пък ние сме същите... Само че нас все ни крадат, все ни обират, все ни е..ат.Много хубаво са му отговорили от Ред Бул на Трифонов - "Г-н Трифонов, не сте били достатъчно настоятелен да преследвате мечтите си".
Коментар
-
Както каза една колежка днес:Голяма работа, че бил скочил. Децата в Сомалия пак са си гладни. Да ги бяха нахранили с тези пари щеше да има повече смисъл и щеше да е по-добра реклама :P Просто гледна точка== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Не съм съгласен с тази гледна точка. Луди глави и авантюристи като Баумгартнер, Райнхолд Меснер, Христо Проданов, ловецът на крокодили Стив Ъруин и други като тях, които покоряват препятствията, просто защото ги има, са хората, които движат света напред.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Слав написа:Както каза една колежка днес:Голяма работа, че бил скочил. Децата в Сомалия пак са си гладни. Да ги бяха нахранили с тези пари щеше да има повече смисъл и щеше да е по-добра реклама :P Просто гледна точкаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Феликс Баумгартнер признава в няколко интервюта, че идеята за скока му наистина е на българина Иван Трифонов. Но в същото време, по думите на Трифонов Феликс не е пожелал да го покани на самия скок.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Феликс Баумгартнер признава в няколко интервюта, че идеята за скока му наистина е на българина Иван Трифонов. Но в същото време, по думите на Трифонов Феликс не е пожелал да го покани на самия скок.
Коментар
-
Airfan написа:snake написа:Феликс Баумгартнер признава в няколко интервюта, че идеята за скока му наистина е на българина Иван Трифонов. Но в същото време, по думите на Трифонов Феликс не е пожелал да го покани на самия скок.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
snake написа:Не съм съгласен с тази гледна точка. Луди глави и авантюристи като ... Райнхолд Меснер, Христо Проданов...
Коментар
-
snake написа:Не съм съгласен с тази гледна точка. Луди глави и авантюристи като Баумгартнер, Райнхолд Меснер, Христо Проданов, ловецът на крокодили Стив Ъруин и други като тях, които покоряват препятствията, просто защото ги има, са хората, които движат света напред.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:snake написа:Феликс Баумгартнер признава в няколко интервюта, че идеята за скока му наистина е на българина Иван Трифонов. Но в същото време, по думите на Трифонов Феликс не е пожелал да го покани на самия скок.
Коментар
-
Няма нужда да се палиш. Просто прочети малко за въпросния Иван Трифонов и ще се убедиш, че не е някой хахо. Няма нужда да публикувам повече линкове, информация бол.Честно казано, на мен ми е абсолютно все едно дали има нещо вярно в българската "следа" в случая. Просто обсъждаме, темата е интересна, занимателна. Виж какво става във ФБ:-почти всичко живо си сложи на "корицата" поне за кратко снимка от скока на Баумгартнер. Поне още няколко дни хората ще се вълнуват. Има замесен българин? Или пък няма? Още по-вълнуващо :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Няма нужда да се палиш. Просто прочети малко за въпросния Иван Трифонов и ще се убедиш, че не е някой хахо. Няма нужда да публикувам повече линкове, информация бол.Честно казано, на мен ми е абсолютно все едно дали има нещо вярно в българската "следа" в случая. Просто обсъждаме, темата е интересна, занимателна. Виж какво става във ФБ:-почти всичко живо си сложи на "корицата" поне за кратко снимка от скока на Баумгартнер. Поне още няколко дни хората ще се вълнуват. Има замесен българин? Или пък няма? Още по-вълнуващо :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар