Днес в ЙоТюб гледах клипче за новото Плио 1,6 16В Спорт, като ми направи впечатления екстериора на колата, напомнящ ми на нещо познато, нищо помислих си че е просто съвпадение тази кола да има същите форми и пропорций на кола от др. производител, ок, има доста съвместни проекти по света! Но като видях и таблото все повече ми обзе съмнеието за общ проект със Френски производител, проблема е че досег Фиат имат общи проекти със Пеажо-Ситроен груп, а Палиото, мито 70 80% Рено/Дачия Сандеро! Та въпросът ми е правилно ли са расъжденията ми по въпросът?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
новото Палио 2012?
Collapse
X
-
Както каза, ти, колите са от един клас,което предполага някаква минимална прилика.Но като цяло, колите са абсолютно различни. И аз предпочитам Фиат-то, не само пред реното, но и пред много други коли.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Humppa
-
snake написа:Повечето съвременни марки не мога да ги различа, ако не видя емблемата. Няма я тази индивидуалност, по която можеше безпогрешно да познаеш колата от 80-те години например.94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
snake написа:Повечето съвременни марки не мога да ги различа, ако не видя емблемата. Няма я тази индивидуалност, по която можеше безпогрешно да познаеш колата от 80-те години например.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
В клипчето таблото на Фиата светеше, като тия туниг ТФТ подсветки, много яко стоеше, а пък това на Дачията направо си е евтинджос и кът откъм красота.Въпросът е дали са една платформа, защото в първияат момент като го видях и го помислих за сандеро, само стоповете отзад ми се видяха различни, е и фаровете, но там може сложиш каквото с щеш.От Бразилска разработка, емиграция към Франция, леко луда работа егатиси...Ето клипа: http://www.youtube.com/watch?v=r4kOLdfx1bs
Коментар
-
Фиата е доста по-готин от дачията. Не знам как можеш да ги сравниш вътрешно дачия си е еФтинджос както и да го погледнеш - и като материали, и като дизайн, бе гадна работа е дачията."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар